Reynmen Kimdir?


(3) (1)
Ad Soyad Reynmen
Meslek Fenomen
Yaşı 28 (1995-12-06)
Boyu 1,78
Kilosu 78 KG
Burcu Yay
Göz Rengi Ela
Eğitim Lisans
Eşi Yok
Sevgilisi Çağla Demir
Doğum Yeri İstanbul

Biyografi

Reynmen ismiyle tanınan Yusuf Aktaş, 6 Aralık 1995 yılında Rahmi ve Nasibe çiftinin çocukları olarak İstanbul’un Bağcılar isimli ilçesinde dünyaya gelmiştir. Kökeni Sivas'a dayanmaktadır. Üç kardeş olan Aktaş, bir kardeşe bir de ablaya sahiptir.  

Sosyal medya ile büyük bir ün edinmeyi başaran Reynmen, en ünlü YouTuber isimleri arasında ilk sıralarda gelmektedir.  

İlköğretim eğitimini Ahmet Kabaklı Okulu’nda okuduğu sıralarda, Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu’na nakil olmuş ve eğitimini de burada tamamlamıştır.  

Orta öğretim eğitimine Bahçeşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde devam etmiş olsa da, sonrasında Başakşehir Lisesi’ne geçiş yapmıştır. Eğitimini örgün olarak bitirememesi sebebiyle de açıköğretim ile orta öğretimini tamamlamıştır.  

Yüksek öğretim eğitimi tercihini Radyo ve Televizyon Programcılığı ile devam ettirmeye karar veren fenomen, doğduğu ilçede ikamet etmeyi de sürdürmektedir.  

‘Scorp’ isimli sosyal medya paylaşım sitesindeki videoları ile kısa sürede ün edinen şarkıcı, oyuncular ile de önemli derecede bir samimiyete sahiptir.  

Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile ‘Sie Liegt in Meinen Armen’ adlı şarkıyı seslendiren Reynmen, kariyerinin zirvesini de ‘Biziz’ ve ‘Voyovoy’ isimli şarkıları ile yaşamıştır.  

2018 yılında dünyaca ünlü aktörler arasında yer alan Dwayne Johnson ile de The Rock ve Hong Kong’da bir araya gelmiştir. 

Yay burcu özelliklerine sahip olan Reynmen, 1.78 metre uzunlukta ve 78 kilogram ağırlıktadır.  

20 Kasım 2020 Cuma 17:50

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Reynmen
Meslek Fenomen
Yaşı 28 (1995-12-06)
Boyu 1,78
Kilosu 78 KG
Burcu Yay
Göz Rengi Ela
Eğitim Lisans
Eşi Yok
Sevgilisi Çağla Demir
Doğum Yeri İstanbul
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler