Özden Özdoğan Kimdir?


(2) (1)
Ad Soyad Özden Özdoğan
Meslek Fenomen
Yaşı 34 (1990-01-01)
Burcu Terazi
Göz Rengi Siyah
Eğitim Lisans
Eşi Ahmet Özdoğan
Doğum Yeri İstanbul

Biyografi

Özden Özdoğan Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Sosyal medya fenomeni olan Özden Özdoğan 1990 doğumludur. Baba tarafından aslen Bingöl annesi ise Amasya’lıdır. Özden Özdoğan’ın eşi Ahmet Özdoğan’da Kars’lıdır.

Evli ve 4 çocuğu olan Özden Özdoğan ilk çocuğunu 21 yaşında doğurmuştur. 2022 yılı itibari ile bir çocuğuna daha hamiledir. Enerjisi ve paylaştığı eğlenceli videolarla takipçilerinin ilgisini çekmektedir.

Çocukları 2011,2015,2017 ve 2020 doğumludur. 2022 de de minik bebeğini dünyaya beklemektedir. İsimleri Duru, Rozelin, Azra ve Beyaz’dır.

Özden Özdoğan’ın Eğitim Hayatı:

Başarılı sosyal medya fenomeni Özden Özdoğan İstanbul Üniversitesi’nde Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirmiştir. Aynı zamanda İngiltere’de eğitim görmüştür. İngilizce ve Fransızca dillerini iyi bilmektedir.

Özden Özdoğan’ın Mesleği Nedir?

Fransız Dili ve Edebiyatı okuyan Özden Özdoğan şuanda kendi mesleğini yapmamaktadır. 1 yıl boyunca dört moda dergisine makaleler yazmıştır. 
Ardından 2017 yılında kendi işini kurmuştur. Kendisine ait ”özdeninbutiği” isminde bir butik açmıştır. İnstagram üzerindende satış yapmaktadır. 
 

Başarılı girişimci daha öncede farklı alanlarda çalışmıştır. Eşiyle birlikte bir üniversitenin cafesini işletmişlerdir. Hatta fitness eğitmenliğide yapmıştır. Şuanda eşiyle birlikte e-ticaret işine atılmışlardır ve kendi butiklerini işletmektedirler.

Özden Özdoğan Kaç Yaşındadır ?

Özden Özdoğan’ın tam doğum tarihi bilinmemektedir ancak doğum yılı 1990’dır.

Özden Özdoğan’ın Burcu Nedir?

Özden Özdoğan’ın burcu Terazi’dir.

Özden Özdoğan Evlimidir? Kiminle Evlidir? Eşi Kimdir?

Özden Özdoğan 2011 yılında Ahmet Özdoğan ile evlenmiştir. Aralarında 9 yaş bulunan çift instagramda çocuklarıyla birlikte eğlenceli videolar paylaşmaktadırlar.

Özden Özdoğan’ın İnstagram Hesabı:

@ozden.ozdogan

 

07 Mart 2022 Pazartesi 20:44 - 08 Mart 2022 Salı 15:01

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Özden Özdoğan
Meslek Fenomen
Yaşı 34 (1990-01-01)
Burcu Terazi
Göz Rengi Siyah
Eğitim Lisans
Eşi Ahmet Özdoğan
Doğum Yeri İstanbul
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler