Enfal Uzel Kimdir?


(1) (0)
Ad Soyad Enfal Uzel
Meslek Oyuncu
Yaşı 32 (1992-01-01)
Burcu Oğlak
Eğitim Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı
Doğum Yeri Kocaeli

Biyografi

Enfal Uzel kimdir, kaç yaşında, boyu, kilosu kaç, sevgilisi varmı, evlimi, kariyer hayatı, mesleği, eğitimi ve hayatı hakkında kısaca bilgiler.

Enfal Uzel Kimdir?

Tiyatro ve dizi oyuncusu.

Enfal Uzel 1992 yılında İzmit'te dünyaya gelmiştir. İlk ve ortaokul eğitimini İzmit'te tamamlamıştır. Lise döneminde amatör olarak tiyatro sahnelerine çıkmaya başlamıştır. Lisans eğitimine Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde başlayan Enfal Uzel, oyuncu olmaya karar verip Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü'ne geçerek eğitimini tamamlamıştır. Mezuniyetinin ardından Eskişehir Şehir Tiyatrolarında oyunculuk yapmıştır. Çeşitli kurumlarda tiyatro ve drama eğitimi vermiştir.

2019 yılında Kimse Bilmez isimli diziyle kameraların karşısına geçmiştir. Ardından "Gibi" ve "Dünya Bu" isimli dizilerde rol almıştır.

2023 yılında ise TRT Dijital platformda yayınlanacak olan "Organizasyon Bizim İşimiz" isimli dizide Esra karakterine hayat vermiştir. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Onur Buldu, Sarp Apak, Yeliz Kuvancı, Su Kutlu, Selim Erdoğan, Korhan Herduran, Sadi Celil Cengiz, Bahar Süer, Nergis Kumbasar, Deniz Gündoğdu, Kerem Atabeyoğlu, Hakan Altıner, Yasemin Baştan, Murat Kılıç, Ali Çelik, Tuncay Beyazıt ve Tuna Kırlı gibi isimler yer almaktadır.

Enfal Uzel'in Oynadığı Diziler:

  • 2023- Organizasyon Bizim İşimiz
  • 2023- Dünya Bu
  • 2021- Gibi
  • 2019- Kimse Bilmez

Enfal Uzel'in İnstagram Hesabı:

@enfaluzel 

İlginizi Çekebilir: Halil İbrahim Göker

 

18 Temmuz 2023 Salı 01:03 - 18 Temmuz 2023 Salı 14:57

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Enfal Uzel
Meslek Oyuncu
Yaşı 32 (1992-01-01)
Burcu Oğlak
Eğitim Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı
Doğum Yeri Kocaeli
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler