Göker Ersivri Kimdir?


(1) (0)
Ad Soyad Göker Ersivri
Meslek Oyuncu
Yaşı 40 (1983-10-21)
Burcu Terazi
Eğitim Dokuz Eylül Üniversitesi
Doğum Yeri İzmir

Biyografi

Göker Ersivri kimdir, kaç yaşında, boyu, kilosu kaç, sevgilisi varmı, evlimi, çocuğu varmı, kariyer hayatı, mesleği, eğitimi ve hayatı hakkında kısaca bilgiler. 

Göker Ersivri Kimdir?

Oyuncu.

Göker Ersivri 21 Ekim 1983 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nde tamamlamıştır. 

Uzun yıllardır profesyonel olarak seslendirme sanatçılığı yapan Göker Ersivri besteci, söz yazarı ve oyunculuk kariyerini de sürdürmektedir.

İzleyiciler tarafından Yalnız Kurt isimli dizide canlandırdığı Halit Yıldırım karakteriyle tanınmaktadır. Ayrıca Güz Sancısı, Kurt Kanunu, Son Mektup gibi dizilerde de rol almıştır.

2023 yılında ise Atv ekranlarında yayınlanan Üvey Anne isimli dizinin kadrosunda yer almıştır. Dizinin oyuncuları arasında ise Kutsi, Hazal Filiz Küçükköse, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay, Hakan Eratik, Emin Günenç, Ayşen İnci, Mihriban Er, İbrahim Şahin, Bengü Balta, Nehir Gökdemir, Aslı Tandoğan, Ali Yerlikaya, Ecenaz Üçer, Yasemin Nil Yılmaz, Ecenaz Üçer, Duygu Erokan, Doruk Öztürk, Deniz Hiracan, Selinda Nur Keküllüoğlu gibi isimler yer almaktadır.

Göker Ersivri'nin Rol Aldığı Dizi ve Filmler:

  • Üvey Anne
  • Yalnız Kurt
  • Güz Sancısı
  • Kurt Kanunu
  • Son Mektup

Göker Ersivri'nin İnstagram Hesabı:

@gokerersivri

İlginizi Çekebilir: Akrep Nalan

23 Haziran 2023 Cuma 21:44 - 23 Haziran 2023 Cuma 21:50

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Göker Ersivri
Meslek Oyuncu
Yaşı 40 (1983-10-21)
Burcu Terazi
Eğitim Dokuz Eylül Üniversitesi
Doğum Yeri İzmir
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler