Masal Aksel Kimdir?


(4) (2)
Ad Soyad Masal Aksel
Meslek Oyuncu
Yaşı 0 ()
Burcu Koç
Göz Rengi Mavi
Doğum Yeri İstanbul

Biyografi

Masal Aksel kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, göz rengi, hangi dizilerde oynadı, Masal Aksel instagram hesabı, annesi Aslıhan Aksel kim, mesleği ve hayatı hakkında tüm bilgiler.

Masal Aksel Kimdir?

Oyuncu, model.

Masal Aksel, henüz küçük yaşlarında başarılı bir oyuncudur. Hangi yılda doğduğu bilgisine henüz ulaşılamamıştır. Piyano çalmak hobileri arasında olan Masal Aksel, "Cadde Sanat" sanat okulunda eğitim almaktadır. İlk dizi deneyimini 2019 yılında yayınlanan "Mucize Doktor" dizisiyle gerçekleştiren Masal Aksel ardından TRT1 ekranlarında yayınlanan Akif dizisindede rol almıştır. Hem tatlılığı hemde başarılı oyunculuk performansıyla izleyiciler tarafından çok sevilmiştir. @masalaksel isimli instagram hesabı annesi Aslıhan Aksel tarafından yönetilmektedir. Aktif olarak paylaşımlarda bulunulan instagram hesabı takipçisi 2022 yılı itibariyle 58K'dır.

2022 yılında  TRT1 ekranlarında yayınlanan "Yeşil Vadinin Kızı" dizisi için ekranların karşısına geçmiştir. Netflix'in "Anne with an E" dizisinin uyarlaması olan Yeşil Vadinin Kızı'nın oyuncu kadrosunda Beren Gökyıldız, Aslı Saçar, Deniz İrem Morkoç, Dila Uluca, Berk Yıldırım, Beril Özcan, Sezin Bozacı, Onur Dikmen, Sahra Nur Aslan, Ezgi Ulusoy Tamer ve Özkan İpek, Berfin Alarçin, Mert Aydoğdu ve Ece Gürer gibi isimlerde yer almaktadır. Oyunculuk çalışmalarına Gamze Fedakar'ın ajansı bünyesinde devam etmektedir.

Masal Aksel'in Oynadığı Diziler:

  • 2022- Yeşil Vadinin Kızı
  • 2021- Akif
  • 2019- Mucize Doktor (61. bölüm)

 

İlginizi Çekebilir: Boncuk Yılmaz

06 Temmuz 2022 Çarşamba 17:11 - 06 Temmuz 2022 Çarşamba 17:31

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Masal Aksel
Meslek Oyuncu
Yaşı 0 ()
Burcu Koç
Göz Rengi Mavi
Doğum Yeri İstanbul
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler