Aslı Saçar Kimdir?


(1) (0)
Ad Soyad Aslı Altıkulaç Saçar
Meslek Oyuncu
Yaşı 48 (1975-05-31)
Boyu 1.60
Kilosu 48 KG
Burcu İkizler
Göz Rengi Kahverengi
Eşi Bekir Saçar
Doğum Yeri İstanbul

Biyografi

Aslı Altıkulaç Saçar kimdir, Aslı Saçar kimdir, Yeşil Vadinin Kızı Aslı Saçar, kaç yaşında, nereli, ne zaman doğdu, hangi dizilerde oynadı, mesleği ne, hayatı ve hakkında tüm bilgileri sizler için derledik.


Aslı Saçar Kimdir?

İş insanı, dizi ve film oyuncu, yazar.

Oyuncu Aslı Saçar, 31 Mayıs 1975 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Tam adı Aslı Altıkulaç Saçar’dır. Uzun yıllar boyunca bankalarda üst düzey yöneticilik yapmış bir iş insanıdır. Daha sonra Miami’de “Aura” adında Restorant ve İstanbul’da Lulu’s cafeyi açarak iş anlamında büyük başarılar elde etmiştir.

Birçok meslek dalında çalışan Aslı Saçar, Küçük yaşlarından itibaren oyunculuğa ilgisi olan biriydi. Oyunculuğa çocuk oyuncu olarak başlamış ve özel tiyatrolarda sahneye çıkmıştır. Ayrıca Ses dergisinde yazarlık yapmıştır.

Uzun yıllar boyunca yurt dışında yaşayan Aslı Saçar, 2017 yılından beri ekranlarda yer almaya devam etmektedir. İlk dizi deneyimini 2017 yılında “Kalp Atışı” isimli diziyle gerçekleştirmiştir.

2022 yılında ise Trt1 ekranlarında yayınlanan “Yeşil Vadinin Kızı” isimli dizinin kadrosuna dahil olan Aslı Saçar, dizinin başrol oyuncularından olan Beren Gökyıldız’ın halasını canlandırmak için ekranların karşısına geçmiştir. Dizinin oyuncuları arasında Berek Gökyıldız, Ece Gürer, Deniz İrem Morkoç, Dila Uluca, Berfin Alarçin, Sahra Nur Aslan, Berk Yıldırım, Beril Özcan, Sezin Bozacı, Onur Dikmen, Aslıhan Aksel, Özkan İpek, Görkem Ece Ercan ve Mert Aydoğdu gibi isimler bulunmaktadır.

Aslı Saçar Evli mi? Kiminle Evli?

Aslı Saçar, gazeteci ve yazar kimliği ile tanınan Bekir Saçar ile evlidir.

Aslı Saçar’ın Boyu, Kilosu, Yaşı Kaç?

1.60 boyunda ve 48 kg ağırlığında olan Aslı Saçar, 2022 yılı itibariyle 47 yaşındadır.

Aslı Saçar’ın Oynadığı Diziler:

  • 2022- Yeşil Vadinin Kızı
  • 2017- Kalp Atışı

Aslı Saçar’ın Oynadığı Filmler:

  • 2021- Dalgalar ve İzler

Aslı Saçar’ın İnstagram Hesabı:

@aslisafarofficial isimli instagram hesabında aktif olarak paylaşımlarda bulunan başarılı oyuncunun 2022 itibariyle 20K takipçisi bulunmaktadır.

İlginizi Çekebilir: Ozan Çobanoğlu

03 Temmuz 2022 Pazar 16:42 - 05 Temmuz 2022 Salı 13:59

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Aslı Altıkulaç Saçar
Meslek Oyuncu
Yaşı 48 (1975-05-31)
Boyu 1.60
Kilosu 48 KG
Burcu İkizler
Göz Rengi Kahverengi
Eşi Bekir Saçar
Doğum Yeri İstanbul
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler