Hatmyutube Hatice Albayrak Kang Kimdir?


(8) (4)
Ad Soyad Hatice Albayrak Kang
Meslek Youtuber
Yaşı 26 (1998-01-01)
Boyu 1.53
Burcu Koç
Göz Rengi Ela
Eşi Myung Kang
Doğum Yeri İstanbul

Biyografi

Hatmyutube Hatice Albayrak Kang Kimdir? Aslen Nereli? Kaç Yaşında?

Hatmyutube olarak tanınan Hatice Albayrak Kang, 1998 yılında doğmuştur. 4 çocuklu bir ailenin çocuğu olan Hatice, en büyükleridir. Babası memur, annesi ise ev hanımıdır. Evlenmeden önce İstanbul’un Ümraniye ilçesinde ikamet etmekteydi. Şimdi yine İstanbul’da Ümraniye’ye yakın bir konumda oturmaktadır. 
 

Daha önce bir giyim markasında satış elemanı olan Hatice, eşi Myung ile tanıştıktan sonra sevgililik süreçlerini, tanışma, nişan özellikle Myung’un müslüman olma videolarıyla oldukça izlenmiştir. Tatlı çift çok kısa sürede geniş kitlelere hitap etmeye başlamıştır.

Myung, kendi isteğiyle müslüman olduktan sonra Türkçe ismini Ertuğrul olarak değiştirmiştir. Hatice’nin ailesi Ertuğrul olarak seslensede Hatice Myung demekten vazgeçmemektedir.

Hatice ve Myung Nasıl Tanıştı?

Myung, Türkçe öğrenmek için bir dil programı kullanmaya başlamıştır. Hatice’ninde Kore’den Hye adında bir arkadaşı gelmiştir. Ancak hiç anlaşamamışlardır. Hatice’de dil öğrenmek için bu uygulamaya dahil olmuştur. Türk’lerin özellikle neden Kore’lilerle ilgilendiğini düşünen Myung, uygulamada Hatice ile karşılaşmıştır. Evde çok sıkıldığı ve yabancı bir arkadaş edinmek istediği için başladıkları arkadaşlık aşka dönüşmüştür. 2021 yılında evlenen Hatice ve Myung, hemen hemen her anı Youtube kanallarında takipçileriyle paylaşmıştır.

Hatice ve Myung Hakkında Kısaca Bilgiler:

Hatice ve Myung 2022’nin Şubat ayında Myung’un ailesinin yanına Kore’ye gitmişlerdir. Burada bir süre aile ile vakit geçirmek, tanışmak ve koreyi gezmek için gitmişlerdir. Kore’de Youtube kanalları için çok farklı içerikler üreten tatlı çiftimizin abone sayısı gittikçe artmaktadır.

Hatmyutube Hatice Albayrak Kang’ın Sosyal Medya Hesapları:

 

İnstagram: @hatmyutube Hatice’nin kendi hesabıdır, fakat genellikle ikisine ait paylaşımlar yapmaktadır. 2022 itibariyle aktif takipçi sayısı 58,8 Bin’dir.

Youtube: HatmyuTube

24 Mart 2022 Perşembe 03:04 - 24 Mart 2022 Perşembe 03:22

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Hatice Albayrak Kang
Meslek Youtuber
Yaşı 26 (1998-01-01)
Boyu 1.53
Burcu Koç
Göz Rengi Ela
Eşi Myung Kang
Doğum Yeri İstanbul
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler