Pqueen (Pelin Baynazoğlu) Kimdir? Nerelidir? Kilosu ve Yaşı?


(2) (0)
Ad Soyad Pelin Baynazoğlu
Meslek Youtuber
Yaşı 31 (1992-07-18)
Boyu 158
Kilosu 54 KG
Burcu Yengeç
Göz Rengi Ela
Eğitim Yüksek Lisans
Sevgilisi Batu Bozkan
Doğum Yeri Rize

Biyografi

Pqueen Pelin Baynazoğlu Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Sosyal medyanın gözde yayıncılarından olan, Twitch platformunda Pqueen ismiyle bilinen Pelin Baynazoğlu izleyicilerin en sevdiği isimlerindendir. Hakkında kimdir? nerelidir? kaç yaşında? sevgilisi varmı? gibi sorularla aratılan Pelin Baynazoğlu'nun kısaca biraz hayatından bahsedelim.

Pqueen Pelin Baynazoğlu Kimdir? Nerelidir?

Sosyal medyanın en çok aratılan isimlerinden olan Pelin Baynazoğlu 18 Temmuz 1992 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Pqueen ismiyle tanınan Pelin Baynazoğlu aslen Rize'lidir. Twitch, Youtube gibi platformlarda oyun oynamasıyla bilinen Pqueen Pelin Baynazoğlu oyun hayatına ilk defa Ankara'da bulunan Limon İnternet Cafe isimli yerde GTA Vice City isimli oynamaya başlayarak atılmıştır. Kendisi aynı zamanda çocukluğundan üniversite hayatına kadar TRT Çocuk ve Gençlik Halk Dansları Topluluğunda profesyonel bir şekilde dans etmiştir.

Pqueen Pelin Baynazoğlu Boyu, Kilosu, Kaç Yaşında?

Twitch platformunun gözde oyuncusu 1,58 cm boyundadır. Güncel tarihlerle kendisi 28 yaşındadır ve burcu ise yengeçtir. Kendisinin Kütahya'da ikamet ettiği bilinmektedir.

Pqueen Pelin Baynazoğlu Eğitim Hayatı?

Twitch'in kadın yayıncılar arasından önemli bir yere sahip olan Pqueen İktisat bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra Dumlupınar Üniversitesinde Pedogojik Formasyon eğitimini tamamlamış olan ünlü fenomen şuanda İşletme Fakültesinde yüksek lisans yaptığı bilinmektedir.

Pqueen Pelin Baynazoğlu Twitch Kariyeri?

Yayıncıların vazgeçemedikleri Twitch platformunun en iyi kadın yayıncılarından biri olan ve ordaki ismiyle Pqueen olarak bilinen Pelin Baynazoğlu bu platforma birkaç arkadaşının ısrarı üzerine 15 Ekim 2017 de ilk yayınını açmıştır. İlk olarak CS:Go oynuyla yayın yapmaya başlayan Pqueen 2019 yılı içerisinde yapılan NoobStar programıyla birlikte hızlı bir şekilde geniş bir izleyici kitlesine sahip olmuştur. Herkesin sevdiği ünlü fenomen platformlarda Pubg, CsGo gibi FPS oyunları oynamaktadır. Twithc'in gözde kadın yayıncısı Pqueen şuanda 1.6 milyondan fazla takipçisinin olduğu biliniyor.

Twicth Heesabı : https://www.twitch.tv/pqueen

Pqueen Pelin Baynazoğlu Sevgilisi Kimdir?

Uzun süredir birlikte olduğu erkek arkadaşı Batu ile aynı evde beraber kalan bu çift henüz evlenmemişlerdir. Pelin Baynazoğlu, açtığı yayınlarda arada sırada erkek arkadaşını yanına çağırarak beraber sohbet etmektedirler. Batu ile Pelin aynı yaştalardır.

 

14 Ekim 2021 Perşembe 17:19 - 02 Ekim 2022 Pazar 18:46

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Pelin Baynazoğlu
Meslek Youtuber
Yaşı 31 (1992-07-18)
Boyu 158
Kilosu 54 KG
Burcu Yengeç
Göz Rengi Ela
Eğitim Yüksek Lisans
Sevgilisi Batu Bozkan
Doğum Yeri Rize
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler