Uğurkan Erez Kimdir?


(1) (2)
Ad Soyad Uğurkan Erez
Meslek Modacı
Yaşı 69 (1954-08-24)
Boyu 1,66
Kilosu 70 KG
Burcu Başak
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Eşi Yok
Sevgilisi Yok
Doğum Yeri Kırklareli

Biyografi

Uğurkan Erez, 24 Ağustos 1954 tarihinde Kırklareli’nin Vize ilçesinde dünyaya gelmiştir. Öğretmen anne ve babaya sahiptir. Annesinin adı Nüzhet, babasının adı Adalet’tir. 6 yaşına kadar Kırklareli’nde yaşamış fakat babası vefat ettiği için sonrasında annesiyle İstanbul’a yerleşme kararı almıştır.  

İlköğretim eğitimini Gazi Mustafa Kemal Paşa İlkokulu’nda tamamlayan Uğurkan Erez, ortaokul eğitimini Kadıköy Kemal Atatürk Ortaokulu’nda bitirmiştir.  

Orta öğretim eğitimini Fenerbahçe Lisesi ile sürdürmüş ve yüksek öğretim eğitimine Şişli Ticari İlimler Akademisi Siyasi Bilimler Fakültesi’nde tamamlamıştır.  

Sonrasında eğitimine devam etme kararı almış ve iktisat alanında staj yapmak adına Hollanda’ya gitmiştir. Yurt dışından döndüğünde Beymen’in muhasebesinde çalışan Uğurkan Erez, burada bir süre çalıştıktan sonra vatani vazifesini tamamlamıştır.  

Askerden döndüğünde Philips’te muhasebe şefi olmuş ve ardından Süzer’de ihracat işlerine yönelerek Libya’ya gitmiştir.  

Libya’dan döndükten sonra Kadıköy Ticaret Lisesi’nde 8 ay boyunca İngilizce öğretmenliği yapmıştır. Modaya duyduğu ilgi nedeniyle ajans açma kararı alan Uğurkan Erez, böylelikle moda dünyasına ilk adımını atmıştır.  

2008 yılında akciğer kanseri teşhisi konulan ünlü modacı, erken teşhis sayesinde hastalığından kurtulmuştur. Mimarla evlilik yaşayan Erez, 1990 yılında boşanmıştır. Bu beraberliğinden de Billur Erez adında modacı kızı olmuştur.  

‘Bugün Ne Giysem’, ‘Huysuzla Dans Eder Misin?’, ‘Bu Tarz Benim’, ‘İşte Benim Stilim Ünlüler’ gibi moda programlarında da jüri üyeliği yapmıştır.  

Şimdilerde ise TV 8 ekranlarında yayınlanmakta olan ‘Doya Doya Moda’ adlı yarışmada jüri üyeliği yapmaktadır.  

Başak burcu özelliklerine sahip olan Uğurkan Erez, 1.66 metre uzunlukta ve 70 kilogram ağırlıktadır.  

21 Ocak 2021 Perşembe 17:16 - 21 Ocak 2021 Perşembe 17:18

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Uğurkan Erez
Meslek Modacı
Yaşı 69 (1954-08-24)
Boyu 1,66
Kilosu 70 KG
Burcu Başak
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Eşi Yok
Sevgilisi Yok
Doğum Yeri Kırklareli
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler