Eda Taşpınar Kimdir?


(1) (1)
Ad Soyad Eda Taşpınar
Meslek Modacı
Yaşı 43 (1980-05-01)
Boyu 1.74
Kilosu 53 KG
Burcu Boğa
Göz Rengi Ela
Eğitim Lisans
Doğum Yeri İstanbul

Biyografi

Eda Taşpınar Kimdir? Aslen Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Ünlü moda ikonu Eda Taşpınar 1 Mayıs 1980 yılında İstanbul’da doğmuştur. Çocukluğu babası Teoman’ın başkanlığını yaptığı Moda Deniz Kulübü’nde geçmiştir. Annesi Suzan Yontunç ise İsveç asıllıdır. Dedesi Kenan Yontunç ise Türkiye’nin ilk Türk heykelcisi ve Atatürk’ün heykeltraşını yapan önemli isimlerden biridir.

Eda Taşpınar güzel fiziği ile hayranları tarafından oldukça beğenilen bir isim olmuştur. Özellikle instagramda yaptığı iddialı paylaşımları çok konuşulmaktadır. 

Eda Taşpınar Kimdir?

Eda Taşpınar modacılık sektöründe yer almaktadır. Dünyaca ünlü markalarla çalışmış ve moda haftalarında yer almıştır. Eğitimleri sonrasında ayakkabı ve çanta tasarlamayada başlayan Eda Taşpınar, editörlere asistanlıkta yapmıştır.
 
2012 senesinde kendi markası olan Yıldız Dükkanı’nı kuran Eda Taşpınar, bu marka ile kendi adını verdiği güneş yağları, vücut spreyleri, at kılı fırçası gibi ürünlerin satışını yapmaktadır.

Eda Taşpınar, ilk televizyon kariyerini CNN Türk’te Trendikon programı ile başlamıştır. Daha sonra Show Tv‘de Acun Ilıcalı’nın düzenlediği Yok Böyle Dans isimli programa da dahil olmuştur.

Eda Taşpınar Eğitim Hayatı:

Eda Taşpınar 11 yaşındayken ailesi ile birlikte Miami’ye yerleşmiştir. Boca Raton’da 2 sene okuduktan sonra Türkiye’ye dönmüş ve eğitimine Robert Koleji’nde devam etmiştir. Bu kolejden son senesinde ayrılmıştır.

Moda ikonu Eda Taşpınar, London Collage of Fashion’da bir yıl eğitim alıp daha sonra yine Londra’da Central School of St. Martins’de moda eğitimi almıştır. Eğitimi bittikten bir sene sonra İstanbul‘ a geri dönmüştür. 
 

Eda Taşpınar’ın Boyu ve Kilosu:

Güzel fiziği ve bronz teniyle dikkatleri çeken Eda Taşpınar’ın boyu 1.74 kilosu ise 53 kg’dır.

Eda Taşpınar’ın Burcu Nedir?

Eda Taşpınar’ın burcu Boğa’dır.

Eda Taşpınar Evlimidir? Sevgilisi Varmıdır? Kimdir?

Eda Taşpınar’ın gizli tuttuğu aşk hayatı oldukça merak edilen konulardan biri olmuştur. En son Survivor’da yarışan Çağrı Atakan ile ilişki yaşayan Taşpınar, 2021 Ocak ayı gibi ilişkilerini bitirmiştir.

Eda Taşpınar’ın İnstagram Hesabı:

İddialı fiziği ve bikini pozları ile magazin gündemine düşen paylaşımlar yapan Eda Taşpınar, instagram hesabını aktif kullanmaktadır. 
İnstagram ismi ise @edaataspinar

 

07 Mart 2022 Pazartesi 18:23 - 08 Mart 2022 Salı 15:03

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Eda Taşpınar
Meslek Modacı
Yaşı 43 (1980-05-01)
Boyu 1.74
Kilosu 53 KG
Burcu Boğa
Göz Rengi Ela
Eğitim Lisans
Doğum Yeri İstanbul
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler