Eser Yenenler Kimdir?


(2) (0)
Ad Soyad Eser Yenenler
Meslek Oyuncu
Yaşı 40 (1984-02-14)
Boyu 1,83
Kilosu 89 KG
Burcu Kova
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Eşi Berfu Yenenler
Doğum Yeri Bursa

Biyografi

Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa’da dünyaya gelmiştir. İki ablaya sahiptir. Henüz 6 yaşındayken babasını kaybetmiştir.  

Orta öğretim eğitimini Gazi Anadolu Lisesi’nde tamamlamış, yüksek öğretim eğitimine Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü ile devam etmiştir.  

Oyunculuğa duyduğu ilgi sebebiyle tiyatroya yönelmiş ve Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu, Bursa Devlet Tiyatrosu, İstanbul Akademi Hayat gibi çeşitli topluluklarda yer almıştır.  

2003 yılında ‘Aliye’ adlı dizide Özgür karakterine hayat veren başarılı oyuncu, bir süre Star Tv’de yayınlanan ‘Eyvah Düşüyorum’ isimli yarışma programının sunuculuğunu üstlenmiştir.

2006 yılında yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın yapmakta olduğu BKM Mutfak ekibine dahil olan Eser Yenenler, ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’ adlı eğlence programında sunuculuk, yazarlık ve oyunculuk yapmıştır.  

BKM Mutfak ekibinden arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile Star Tv ekranlarında 3+1 programı ile de seyirci karşısına çıkan Yenenler, 3 Adam programı ile de ekranlarda yer aldı.  

2019 yılında Berfu Yıldız ile dünya evine giren yetenekli oyuncunun bu beraberliğinden bir de Kuzey adında oğlu olmuştur.  

Ayrıca ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ isimli yarışmada da Ali Taran, Acun Ilıcalı, Özgü Namal, Hülya Avşar, Seda Bakan ve Murat Boz ile jüri üyeliği yapan sunucu, şimdilerde TV 8 ekranlarında yayınlanmakta olan ‘Eser Yenenler Show’ adlı programı sunmaktadır.  

Kova burcu özelliklerine sahip olan Eser Yenenler, 1.83 metre uzunlukta ve 89 kilogram ağırlıktadır.  

25 Ekim 2020 Pazar 13:34 - 25 Ekim 2020 Pazar 13:36

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Eser Yenenler
Meslek Oyuncu
Yaşı 40 (1984-02-14)
Boyu 1,83
Kilosu 89 KG
Burcu Kova
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Eşi Berfu Yenenler
Doğum Yeri Bursa
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler