Feridun Düzağaç Kimdir?


(2) (1)
Ad Soyad Feridun Düzağaç
Meslek Şarkıcı
Yaşı 55 (1968-10-10)
Boyu 1.72
Kilosu 71 KG
Burcu Terazi
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Çukurova Üniversitesi
Doğum Yeri Adana

Biyografi

Feridun Düzağaç kimdir, kaç yaşında, boyu, kilosu kaç, sevgilisi varmı, evlimi, kariyer hayatı, mesleği, eğitimi ve hayatı hakkında kısaca bilgiler.

Feridun Düzağaç Kimdir?

Şarkıcı, oyuncu.

Feridun Düzağaç 10 Ekim 1968 yılında Adana'da dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini Adana Borsa Lisesi'nde tamamlamıştır. Lisans eğitimini Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü'nde tamamlamıştır. 

Müziğe üniversite yıllarında arkadaşlarıyla amatörce kurdukları Tını grubunun solisti olarak başlamıştır. İlk bestesi Özdemir Asaf'ın Lavinya isimli eseridir.

Bugüne kadar birçok parçası milyonlarca dinlenip, müzik severler tarafından oldukça ilgi görmüştür. 

2009 yılında ise Kral Tv Video Müzik Ödülleri'nde Beni Bırakma isimli şarkısının klibi Yılın Klibi ödülünü kazanmıştır. 2014 yılında ise En İyi Rock Sanatçı ödülünü kazanmıştır.

Feridun Düzağaç müzik kariyeri dışında oyunculukta yapmıştır. 2015 yılında Gece 11.45 isimli sinema filminde rol almıştır. Ardından 2 Süper Film Birden isimli filmde oynamıştır. Ayrıca Binbir Gece, Hadi Be Oğlum gibi projelerde de rol almıştır.

2023 yılında ise Bambaşka Biri isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. Dizinin oyuncuları arasında ise Hander Erçel, Burak Deniz, Cem Davran, Menderes Samancılar, Ferit Aktuğ, Begüm Akkaya, Uğur Uzunel, Polen Emre, Gülçin Hatıhan, Aslı Orcan, Berrin Arısoy, Muttalip Müjdeci gibi isimler yer almaktadır.

Feridun Düzağaç'ın Boyu, Kilosu Kaçtır?

Feridun Düzağaç 1.72 boyunda ve 72 kilodur.

Feridun Düzağaç Evli mi? Kiminle Evli?

Feridun Düzağaç 1995 yılında Sevgi Güryay Düzağaç ile evlenmiş ve bir kız çocuğu babasıdır. Kızının adı ise Tuya Naz Düzağaç. 

Feridun Düzağaç'ın İnstagram Hesabı:

@feridun_duzagac

İlginizi Çekebilir: Deniz Can Aktaş

 

24 Ağustos 2023 Perşembe 00:03 - 24 Ağustos 2023 Perşembe 03:30

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Feridun Düzağaç
Meslek Şarkıcı
Yaşı 55 (1968-10-10)
Boyu 1.72
Kilosu 71 KG
Burcu Terazi
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Çukurova Üniversitesi
Doğum Yeri Adana
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler