Doruk Öztürk Kimdir?


(1) (1)
Ad Soyad Doruk Öztürk
Meslek Oyuncu
Yaşı 27 (1996-11-14)
Burcu Akrep
Göz Rengi Yeşil
Eğitim Kocaeli Üniversitesi
Doğum Yeri İstanbul

Biyografi

Doruk Öztürk kimdir, kaç yaşında, boyu, kilosu kaç, sevgilisi varmı, evlimi, çocuğu varmı, kariyer hayatı, mesleği, eğitimi ve hayatı hakkında kısaca bilgiler.

Doruk Öztürk Kimdir?

Oyuncu, model.

Doruk Öztürk 14 Kasım 1996 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İlk ve ortaokul eğitimini İstanbul Erenköy İlköğretim Okulunda tamamlamıştır. Lise eğitimi ise Anabilim Eğitim Kurumlarında bitirmiştir. Lisans eğitimini Kocaeli Üniversitesi'nde tamamlamıştır.

Küçük yaşlarından itibaren spor ile iç içe olan Doruk Öztürk Fenerbahçe Spor Kulübü’nde 3 sene, İstanbul Ticaret Odası’nda ise 5 sene profesyonel basketbol oynamıştır.

Modellik kariyerine 2012 senesinde ByBusto ile başlamıştır. Bir çok ünlü tasarımcı ve markaların defilelerinde yer almıştır. 

 Tiyatro çalışmalarının dışında televizyon oyunculuğu kariyerini sürdüren Doruk Öztürk 2018 yılında Bozuk Saat isimli kısa filmle ekranların karşısına çıkmıştır. Burak Sarımola ve Kayhan Yıldızoğlu gibi başarılı isimlerden Temel Oyunculuk Eğitimi almıştır.

2023 yılında ise Atv ekranlarında yayınlanan Üvey Anne isimli dizinin kadrosunda yer almıştır. Dizinin oyuncuları arasında ise Kutsi, Hazal Filiz Küçükköse, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay, Hakan Eratik, Emin Günenç, Ayşen İnci, Mihriban Er, İbrahim Şahin, Bengü Balta, Nehir Gökdemir, Aslı Tandoğan, Ali Yerlikaya, Ecenaz Üçer, Yasemin Nil Yılmaz, Ecenaz Üçer, Duygu Erokan, Göker Ersivri, Deniz Hiracan, Selinda Nur Keküllüoğlu gibi isimler yer almaktadır.

Doruk Öztürk'ün Oynadığı Diziler:

  • 2023- Üvey Anne
  • 2022- Ben Bu Cihana Sığmazam

Doruk Öztürk'ün Oynadığı Filmler:

  • 2018- Bozuk Saat (Kısa Film)

Doruk Öztürk'ün İnstagram Hesabı:

@dorukozturkofficial

İlginizi Çekebilir: Ozan Yiğit

23 Haziran 2023 Cuma 19:24 - 23 Haziran 2023 Cuma 19:43

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Doruk Öztürk
Meslek Oyuncu
Yaşı 27 (1996-11-14)
Burcu Akrep
Göz Rengi Yeşil
Eğitim Kocaeli Üniversitesi
Doğum Yeri İstanbul
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler