Alya Şahinler Kimdir?


(1) (0)
Ad Soyad Alya Şahinler
Meslek Oyuncu
Yaşı 33 (1990-07-13)
Boyu 1.67
Kilosu 52 KG
Burcu Yengeç
Eğitim Mimar Sinan Üniversitesi
Doğum Yeri İstanbul

Biyografi

Alya Şahinler kimdir, kaç yaşında, boyu, kilosu kaç, sevgilisi varmı, evlimi, çocuğu varmı, kariyer hayatı, mesleği, eğitimi ve hayatı hakkında kısaca bilgiler.

Alya Şahinler Kimdir?

Oyuncu.

Alya Şahinler 12 Temmuz 1990 yılında İstanbul, Şişli'de dünyaya gelmiştir. Köken olarak Slovanya'lıdır. Lisans eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar Bölümü'nden mezun olmuştur.

Kameraların karşısına ilk kez jüri üyeliğinde Mustafa Sandal, Gülben Ergen, Fuat Güner ve Demet Akalın gibi isimlerin bulunduğu Rising Star isimli şarkı yarışmasıyla geçmiştir. 

Alya Şahinler klasik müzik üzerine flüt eğitimi de almış ve Avrupa'da bir çok derece elde etmiştir. 2 sene opera okuyan başarılı şarkıcı Amerika'da ingilizce eğitimi almıştır. Ayrıca Los Angeles Film Akademisi’nde Ses mühendisliği ve müzik prodüktörlüğü üzerinede eğitim almıştır.

Şarkıcı kimliğinin dışında oyunculuklada ilgilenen Alya Şahinler, aldığı eğitimlerden sonra birçok projede rol almaya başlamıştır. İlk dizi deneyimini Öğretmen Kemal isimli diziyle gerçekleştirmiştir. Galatasaray Futbol Kulübünün şampiyonluğundan sonra sarı kırmızılılar için şarkı yazmıştır.

2023 yılında ise Kanal D ekranlarında yayınlanan "Camdaki Kız" isimli dizide Hayri karakterinin gönlünü kaptırdığı Laz Kızı karakterini canlandırmıştır. 

Alya Şahinler'in Boyu, Kilosu Kaç?

Alya Şahinler'in boyu 1.67 kilosu ise 52'dir.

Alya Şahinler'in Oynadığı Diziler:

  • 2023- Camdaki Kız
  • 2017- Öğretmen Kemal

Alya Şahinler'in İnstagram Hesabı:

@alyaofficial

İlginizi Çekebilir: Dila Tarkan

 

 

25 Mayıs 2023 Perşembe 20:37 - 25 Mayıs 2023 Perşembe 20:54

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Alya Şahinler
Meslek Oyuncu
Yaşı 33 (1990-07-13)
Boyu 1.67
Kilosu 52 KG
Burcu Yengeç
Eğitim Mimar Sinan Üniversitesi
Doğum Yeri İstanbul
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler