Armağan Çağlayan Kimdir?


(1) (1)
Ad Soyad Armağan Çağlayan
Meslek Yapımcı
Yaşı 58 (1966-04-08)
Boyu 1.72
Kilosu 76 KG
Burcu Koç
Göz Rengi Yeşil
Eğitim İstanbul Üniversitesi
Doğum Yeri İstanbul

Biyografi

Armağan Çağlayan nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu kaç, sevgilisi varmı, evlimi, hangi dizilerde oynadı, mesleği, eğitimi ve hayatı hakkında kısaca bilgiler.

Armağan Çağlayan Kimdir?

Televizyon yapımcısı, avukat ve youtuber.

Armağan Çağlayan, 8 Nisan 1966 yılında İstanbul'da doğmuştur. Çocukluk yılları Kocaeli, Hereke'de geçmiştir. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde, yüksek lisans eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde tamamlamıştır. Daha sonra yine aynı üniversitede İşletme Fakültesi Yönetim Organizasyon Ana Bilim Dalında doktora programına başlamıştır. Avukatlık stajını Kocaeli Barosu'nda tamamladıktan sonra avukatlığı bırakıp İstanbul'a gelmiştir.

Medyapım isimli yapım şirketinin kurulduğu zamanlar hazırlık elemanı olarak işe başlamıştır. Kısa sürede genel müdür yardımcılığına yükselen Armağan Çağlayan 11 yıl sonunda Medyapım'dan ayrılmıştır. MedYapım'da çalışırken Kim 500 Milyar İster, Şans Kapıyı Çalınca, Bülent Ersoy Show, Huysuz Show, Ünlüler Çiftliği, Hülya Avşar Show, Şahane Pazar gibi birçok başarılı yapıma editöryal koordinatör olarak görev almıştır.

2003 yılında ise "Popstar" isimli şarkı yarışmasında jüri olarak kamera önüne geçen Armağan Çağlayan, geniş kitlelerce tanınmayı başarmıştır. 

Ayrıca Belalı Baldız ve İmkansız Aşk isimli dizilerde konuk oyuncu olarak rol almıştır. 

2004-2005 yılları arasında Hüriyet gazetesinin Kelebek ekinde köşe yazarlığı yapmıştır. Daha sonra Doğan Tv bünyesinde yer alan D Productions isimli yapım şirketinde prodüksiyonlardan sorumlu direktör olarak çalışmıştır. "Son Ütücü", "Deniz Akkaya ile Top Model Türkiye" ve "Büyük Teklif" gibi başarılı programların yapımcılığını yapmıştır. 

2006 yılında Osman Yağmurdereli ile birlikte "Ar&Ya" isimli yapım şirketini kurmuşlardır. "Dilimin Ucunda", "Kadınlar ve Erkekler" ve sunuculuğunu üstlendiği talk show programı olan "Armağan Çağlayan'la Bu Hafta" programının yapımcılığını üstlenmiştir. 

Ayrıca Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesinde araştırma görevlisi olarak İletişimde Yaratıcılık dersi ve Beykent Üniversitesi İletişim Fakültesinde, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık ile Görsel İletişim bölümlerinde öğretim görevlisi olarak ders vermiştir.

2020 yılında 196Sekiz isimli bir youtube kanalı açan Armağan Çağlayan, kaliteli içerikleri sayesinde milyonlarca abone ve izlemeye ulaşmaktadır.

Armağan Çağlayan'ın Boyu, Kilosu Kaç?

Armağan Çağlayan 1.72 boyunda ve 76 kilodur.

Armağan Çağlayan'ın İnstagram Hesabı:

@armagancaglayancom

İlginizi Çekebilir: Mert Fırat

01 Aralık 2022 Perşembe 16:25 - 01 Aralık 2022 Perşembe 16:38

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Armağan Çağlayan
Meslek Yapımcı
Yaşı 58 (1966-04-08)
Boyu 1.72
Kilosu 76 KG
Burcu Koç
Göz Rengi Yeşil
Eğitim İstanbul Üniversitesi
Doğum Yeri İstanbul
Şehir seç
Burç seç