Mahassine Merabet Kimdir?


(16) (6)
Ad Soyad Mahassine Merabet
Meslek Oyuncu
Yaşı 25 (1999-01-24)
Boyu 1.72
Kilosu 55 KG
Burcu Kova
Göz Rengi Kahverengi
Doğum Yeri Fas

Biyografi

Esaret dizisi Hira kimdir, gerçek adı nedir, Mahassine Merabet kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu kaç, hangi dizilerde oynadı, mesleği, eğitimi ve hayatı hakkında kısaca bilgiler.

Mahassine Merabet Kimdir?

Sunucu, oyuncu.

Mahassine Merabet, 24 Ocak 1999 yılında Fas'ta dünyaya gelmiştir. Aslende Fas'lıdır. Lisans eğitimini Muhammed V Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü'nde tamamlamıştır. Yüksek Lisansını ise Nişantaşı Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde tamamlamıştır. İyi derecede İngilizce, Fransızca ve Arapça bilmektedir.

Mahassine Merabet, Tümay Özokur Akademi'de Kamera Önü Oyunculuk eğitimi alarak oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Birçok reklam filminde rol almıştır. 

2022 yılında Kanal 7 ekranlarında yayınlanan "Esaret" isimli dizinin oyuncu kadrosunda dahil olarak ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirmiştir. Dizide Hira karakterine hayat vermiştir. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda Öncil Aktarıcı, Ali Yağız Durmuş, Hilal Anay, Cenk Torun, Mustafa Şimşek, Zeki Ocak,Kerem Tanık, Cerensu Gülnaz Çelik, Bülent Ergün, Başak Durmaz, Gözde Erdem ve Sinem Karaçoban, Esra Demirci, Pervin Mert, Yağmur Çelik ve Yaren Yıldırım gibi isimler yer almaktadır.

Mahassine Merabet'in Boyu, Kilosu Kaçtır?

Mahassine Merabet 1.72 santim boyunda ve 55 kilodur.

Mahassine Merabet'in Oynadığı Diziler:

  • 2022- Esaret

Mahassine Merabet'in İnstagram Hesabı:

@mahassine_merabet

İlginizi Çekebilir: Başak Dizer Tatlıtuğ

18 Kasım 2022 Cuma 03:28 - 24 Kasım 2022 Perşembe 01:25

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Mahassine Merabet
Meslek Oyuncu
Yaşı 25 (1999-01-24)
Boyu 1.72
Kilosu 55 KG
Burcu Kova
Göz Rengi Kahverengi
Doğum Yeri Fas
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler