Tutku Damla Aygan Kimdir?


(7) (1)
Ad Soyad Tutku Aygan
Meslek Oyuncu
Yaşı 26 (1998-01-01)
Boyu 1.78
Burcu Oğlak
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim İstanbul Arel Üniversitesi
Doğum Yeri İstanbul

Biyografi

Toprak ile Fidan dizisi Esin Polat kimdir, gerçek adı nedir, Tutku Aygan kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu kaç, mesleği, eğitimi, hangi dizilerde oynadı ve hayatı hakkında kısaca bilgiler.

Tutku Aygan Kimdir?

Oyuncu, model.

Başarılı isim Tutku Aygan, 1998 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Tam adı Tutku Damla Aygan'dır. Lisans eğitimini İstanbul Arel Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nde tamamlamıştır. Mezuniyetinin ardından oyunculuk eğitimi alan Tutku Aygan, kariyerini bu alanda sürdürmektedir. 

 Ayrıca 2019 yılında Kıbrıs Girne'de düzenlenen 32. Best Model Turkey'de ikinciliği kazanmıştır. Yarışmadan sonra birçok defileye çıkan Tutku Aygan, çocukluk yıllarında ise Beşiktaş Basketbol Takımı’nda forma giymiştir. 

2022 yılında ise Star Tv ekranlarında yayınlanan "Toprak ile Fidan" isimli dizide Esin Polat karakteriyle kameraların karşısına geçmiştir. Ayrıca dizinin oyuncuları arasında Osman Aydın, Hazal Adıyaman, Asuman Bora, Hilal Tüfek, Burcu Kırman, Kağan Arpacı, Yağız Ali Zeyveli, Eliz Türker, Mehmet Çelik,  Jülide Güven, Hüseyin Bul, Hülya Aslan ve Sefer Canbaz gibi başarılı isimler yer almaktadır.

Tutku Aygan'ın Boyu, Kilosu Kaç?

Tutku Aygan, 1.78 santim boyundadır.

Tutku Aygan'ın Oynadığı Diziler:

  • 2022- Toprak ile Fidan (Esin Polat)

Tutku Aygan'ın İnstagram Hesabı:

@tutkuaygan isimli instagram hesabında aktif paylaşımlarda bulunan güzel oyuncunun takipçi kitlesi gün geçtikçe artmaktadır.

İlginizi Çekebilir: Aybüke Pusat

15 Kasım 2022 Salı 16:23 - 16 Kasım 2022 Çarşamba 01:44

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Tutku Aygan
Meslek Oyuncu
Yaşı 26 (1998-01-01)
Boyu 1.78
Burcu Oğlak
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim İstanbul Arel Üniversitesi
Doğum Yeri İstanbul
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler