Fevzi Kaan Türker Kimdir?


(1) (2)
Ad Soyad Fevzi Kaan Türker
Meslek Fenomen
Yaşı 14 (2010-01-01)
Burcu Koç
Göz Rengi Kahverengi
Doğum Yeri Samsun

Biyografi

Fevzi Kaan Türker kimdir, nereli, kaç yaşında, nasıl tanındı, nasıl ünlü oldu, hayatı ve hakkında kısaca bilgiler.

Fevzi Kaan Türker Kimdir?

Fenomen.

Org çalarak söylemeye başladığı şarkılarıyla milyonların beğenisini kazanan Fevzi Kaan Türker, 2010 yılında Samsun'da dünyaya gelmiştir. Üç çocuklu bir ailenin en küçüğüdür.

Babası Hakan Türker, 36 yıldır profesyonel olarak müzisyenlik yapmaktadır. Pandemi döneminde çalışmadığı için orgunu eve getirmiştir. Evde fırsat buldukça canlı müzik yapmıştır. Babasından esinlenerek org çalmaya merak salan küçük yetenek Fevzi Kaan annesinin telefonunu alarak videolar çekmeye başlamıştır. Hakan Türker: "Bu olaydan bizim haberimiz yok. Akşam 02.00 civarında bir akrabamız arıyor. Bende kesin bir cenaze haberidir dedim. Akrabamız dedi Türkiye Fevzi'yi konuşuyor. Aynı evdeyiz bizim haberimiz yok ama Türkiye Fevzi'yi konuşuyor. Sosyal medyaya baktık gerçekten öyle olduğunu gördük. Ertesi gün ünlüler aradı. Her gün izleyici kitlesi artıyor." diyerek olayı özetledi.

Bir senedir düzenli olarak videolarını paylaşan Fevzi Kaan Türker, son zamanlarda da yine en çok konuşulan isimlerdendir. Özellikle şarkılara kendi kattığı yorumlarıyla sosyal medyada büyük bir ilgi görmektedir. Milyonlarca insan Fevzi Kaan'ın şarkılarını paylaşıp, beğenilerini dile getirmektedir.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde doğup büyüyen Fevzi Kaan, ilk olarak Hayatımı Sana Devrettim parçasıyla gündeme gelmiştir. Son zamanlarda ise Sefo'nun İsabelle şarkısına kattığı yorumuyla gündeme oturmuştur.

Fevzi Kaan Türker gelen düğünlerde ve benzeri yerlerde sahne alıyor musun? sorularına ise menajerinin numarasını bırakarak evet yanıtını verdi. Müzik çalışmalarına @muzikonair ile devam etmektedir. 

 

Fevzi Kaan Türker Nereli?

Fevzi Kaan Türker doğma büyüme Samsun'ludur.

Fevzi Kaan Türker'in Sosyal Medya Hesapları:

İnstagram: @fevzikaanofficial isimli instagram hesabına düzenli olarak video paylaşımında bulunan küçük yetenek Fevzi Kaan'ın 2022 yılı itibariyle 310K takipçisi bulunmaktadır.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

İlginizi Çekebilir: Selin Sezgin

 

12 Eylül 2022 Pazartesi 01:22 - 12 Eylül 2022 Pazartesi 03:13

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Fevzi Kaan Türker
Meslek Fenomen
Yaşı 14 (2010-01-01)
Burcu Koç
Göz Rengi Kahverengi
Doğum Yeri Samsun
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler