Zeynep Billur Uludağ Kimdir?


(6) (1)
Ad Soyad Zeynep Billur Uludağ
Meslek Yarışmacı
Yaşı 34 (1990-01-01)
Burcu Koç
Göz Rengi Kahverengi
Doğum Yeri Erzincan

Biyografi

Doya Doya Moda Zeynep Billur Uludağ kimdir, Zeynep Uludağ kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, boyu, kilosu kaç, hangi yarışmalara katıldı, eğitim hayatı ve hakkında kısaca bilgiler.

Zeynep Billur Uludağ Kimdir?

Yarışmacı.

Zeynep Billur Uludağ, 1990 yılında dünyaya gelmiştir. Aslen Erzincan'lı olduğu bilinmektedir. Eğitimini Anasınıfı Öğretmenliği üzerine tamamlayan Zeynep Uludağ, daha sonra mimarlık eğitimi alarak iç mimarlık yapmaya başlamıştır.

Zeynep Billur Uludağ daha önce "Yemekteyiz" isimli programa katılan isimlerden biridir. Ayrıca 2017 yılındada "En İyi Benim" isimli izdivaç programında da yer almıştır.

2022 yılında ise "Doya Doya Moda" isimli moda yarışmasına dahil olan Zeynep Billur Uludağ, programdaki iddialı yarışmacılardan biridir. Tarzı ve tavırlarıyla izleyicinin ilgisini çekmeyi başaran Uludağ, kısa zamanda ekran başındakiler tarafından sevilmiş ve tanınmıştır. Ayrıca yarışmanın jüri koltuğunda ise Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu, Serdar Uzuntaş ve Gamze Yılmaz gibi başarılı isimler bulunmaktadır.

Zeynep Billur Uludağ'ın Katıldığı Yarışma Programları:

  • Doya Doya Moda
  • En İyi Benim
  • Yemekteyiz

Zeynep Billur Uludağ'ın İnstagram Hesabı:

@zeynepbilluruludagg isimli instagram hesabını aktif kullanan moda yarışmacısı Zeynep Uludağ, yaptığı şık kombinleriyle paylaşımlarını yapmaktadır. 2022 yılı itibariyle takipçi sayısı 100K'dır.

09 Eylül 2022 Cuma 02:37 - 11 Eylül 2022 Pazar 00:39

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Zeynep Billur Uludağ
Meslek Yarışmacı
Yaşı 34 (1990-01-01)
Burcu Koç
Göz Rengi Kahverengi
Doğum Yeri Erzincan
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler