Metin Uslu Kimdir?


(2) (2)
Ad Soyad Metin Uslu
Meslek Müzik Yapımcısı
Yaşı 29 (1995-01-01)
Boyu 1.72
Kilosu 85 KG
Burcu Oğlak
Göz Rengi Kahverengi
Doğum Yeri İstanbul

Biyografi

Metin Uslu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, boyu, kilosu kaç, eğitimi, mesleği ve hayatı hakkında tüm bilgileri sizler için derledik.

Metin Uslu Kimdir? 

Dj, prodüktör, müzik yapımcısı.

Metin Uslu, 1995 yılının Ocak ayında İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde dünyaya gelmiştir. Ortaokul eğitiminin ardından genç yaşında iş hayatına atılmıştır. Çok küçük yaşlarda müziğe ilgi duymuş, bir Dj ile tanıştıktan sonra ise hayatına tamamen müzik üzerine yön vermiştir. Uzun bir süre Dj’le müzik yapmış, çeşitli gece kulüp’lerinde canlı performans sergilemiştir.

2012 yılında Kürtçe ve Türkçe müziğine ilgi duymaya başlayan Uslu, daha sonra Kürtçe ve Türkçe projeler yapmaya başlamıştır. Yapmış olduğu çalışmalar kısa süre içinde milyonlarca müzik severlere ulaşmış, sevilmiş ve büyük beğeni almıştır. Kürtçe ve Türkçe Şarkıları Remix yapıp yayınlamaya başlayan başarılı isim, şu an birden fazla albümü tüm dijital platformlarda yayında müzikseverlerin dinletisindedir.

2018 yılında Metin Uslu Production adı altında Plak Şirketi kurmuştur. 2020 yılında Roza Music Studio’yu açmış, şu an Studio aktif olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Ayrıca Roza Production olarak Plak Şirketini kuran Uslu, çeşitli sanatçılara single albüm çalışması yapmıştır.

Günümüzde ise Yapımcı – Dj – Prodüktör olarak kariyerini sürdürmekte, ve adını büyük kitlelere duyurmayı başaran bir isim olmuştur.

Metin Uslu Aslen Nerelidir?

Metin Uslu aslen Muş'ludur. Burcu ise oğlaktır.

Metin Uslu'nun Boyu ve Kilosu Kaçtır?

Metin Uslu'nun boyu 1.72 cm, kilosu ise 85 kg'dır.

Metin Uslu'nun Sosyal Medya Hesapları:

İnstagram: @metinuslu49

Youtube: Metin Uslu

Tiktok: @metinuslu49

Facebook: @metinuslu49

İlginizi Çekebilir: Dila Kent

03 Eylül 2022 Cumartesi 23:19 - 14 Eylül 2022 Çarşamba 03:40

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Metin Uslu
Meslek Müzik Yapımcısı
Yaşı 29 (1995-01-01)
Boyu 1.72
Kilosu 85 KG
Burcu Oğlak
Göz Rengi Kahverengi
Doğum Yeri İstanbul
Şehir seç
Burç seç