Yankı Ayhan Kimdir?


(4) (0)
Ad Soyad Yankı Ayhan
Meslek Oyuncu
Yaşı 24 (2000-01-01)
Burcu Koç
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim New York Univercity
Doğum Yeri Ankara

Biyografi

Yankı Ayhan kimdir, nereli, kaç yaşında, sevgilisi kim, sevgilisi varmı, Mükemmel Eşleşme Berke kimdir, gerçek adı ne, boyu, kilosu kaç, hangi dizilerde oynadı, eğitim hayatı, meslek hayatı ve hakkında tüm merak edilenleri sizler için derledik.

Yankı Ayhan Kimdir?

Oyuncu.

Yankı Aykan, 2000 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. New York Üniversitesi Drama Bölümü mezunudur. Amerika, Hollanda ve İngiltere'de oyunculuk eğitimleri alan Yankı Ayhan, ingilizce ve fransızca dillerinide bilmektedir. Ayrıca fotoğrafçılıklada uğraşmaktadır.

Yankı Ayhan, daha önce kliplerde oynamıştır ancak ilk dizi deneyimini 2022 yılında TRT1 ekranlarında yayınlanan "Mükemmel Eşleşme" isimli dizide Berke karakteriyle gerçekleştirmiştir. Berke karakteri parayı oldukça sevmektedir ve evini turistlere kiralayarak para kazanmaktadır, bundan dolayı en yakın arkadaşı Kerem'in evinde kalmaktadır. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda Gizem Sevim, Ahmet Kayakesen, Ayşegül Günay, Asuman Dabak, Ayhan Taş, Volkan Severcan, Eylül Öztürk, Cem Zeynel Kılıç ve Ayşen Sezerel gibi başarılı isimlerde bulunmaktadır.

Yakışıklı oyuncu instagramda @yankiayhan kullanıcı hesabıyla aktif paylaşımlarda bulunmaktadır. Seside oyunculuğu kadar iyi olan Yankı Ayhan şarkı söylediği videolarını da takipçilerinden esirgememektedir.

Yankı Ayhan'ın Sevgilisi Varmı? Sevgilisi Kim?

Yankı Ayhan'ın mesleği modellik olan Zeynep Güngör ile ilişkisi bulunmaktadır.

Yankı Ayhan'ın Oynadığı Diziler:

  • 2022- Mükemmel Eşleşme

İlginizi Çekebilir: Ahmet Mark Somers

 

19 Temmuz 2022 Salı 00:55 - 19 Temmuz 2022 Salı 01:13

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Yankı Ayhan
Meslek Oyuncu
Yaşı 24 (2000-01-01)
Burcu Koç
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim New York Univercity
Doğum Yeri Ankara
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler