Emine Halil Kimdir?


(1) (0)
Ad Soyad Emine Halil
Meslek Oyuncu
Yaşı 31 (1992-11-17)
Burcu Akrep
Göz Rengi Kahverengi
Doğum Yeri Makedonya

Biyografi

Emine Halil kimdir, Balkan Ninnisi Ayşen kim, gerçek adı ne, Emine Halil kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu kaç, burcu, göz rengi, hangi dizilerde oynadı, hangi filmlerde oynadı ve hayatı hakkında tüm bilgileri sizler için derledik.

Emine Halil Kimdir?

Oyuncu.

Başarılı oyuncu Emine Halil, 17 Kasım 1992 yılında dünyaya gelmiştir. Makedonya'da ikamet etmektedir. Üsküp'te bulunan Türk Tiyatrosu oyuncularından olan Emine Halil, birçok oyunda sahne almış ve Kibritçi Kız isimli oyunun yönetmenliğini yapmıştır. 

İlk oyunculuk deneyimini 2019 yılında "Söğüt" filmiyle gerçekleştiren Emine Halil, gösterdiği oyunculuk performansıyla izleyici tarafından ilgi görmüştür. 

2022 yılında ise TRT1 ekranlarında yayınlanan "Balkan Ninnisi" dizisinde Erman Saban'ın canlandırdığı Hayati karakterinin ablası Ayşen'i canlandırmak için kameralar karşısına geçmiştir. Ekran başındakiler tarafından oldukça merak edilen isimlerden biri olmuştur. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda  Erdal Özyağcılar, Kaan Turgut, Deniz Gürkan, Özlem Türkad, Emre Bey, Gözde Çığacı, Hakan Boyav, Filiz Ahmet, Sarp Bozkurt, Suzana Akbelge, Süleyman Kara, Bedia Begovska, Elyesa Kaso, Slagana Vujosevic, Burak Rahman, Benu Şahin, Firdaus Neb ve Can Kolukısa gibi isimler yer almaktadır.

Göz rengi kahverengi ve burcu akreptir.

Emine Halil'in Oynadığı Diziler:

  • 2022- Balkan Ninnisi

Emine Halil'in Oynadığı Filmler:

  • 2019- Söğüt

Emine Halil'in İnstagram Hesabı:

@eminehalil isimli instagram hesabında sıkça paylaşımlarda bulunmaktadır.

İlginizi Çekebilir: Meltem Cumbul

13 Temmuz 2022 Çarşamba 01:09 - 14 Temmuz 2022 Perşembe 03:00

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Emine Halil
Meslek Oyuncu
Yaşı 31 (1992-11-17)
Burcu Akrep
Göz Rengi Kahverengi
Doğum Yeri Makedonya
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler