Murat Göçmez Kimdir?


(2) (1)
Ad Soyad Murat Göçmez
Meslek Oyuncu
Yaşı 30 (1994-01-01)
Burcu Koç
Eğitim Çukurova Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Okan Üniversitesi
Doğum Yeri İstanbul

Biyografi

Murat Göçmez kimdir, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi Vural kim gerçek adı ne, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi Horozcu kimdir, Murat Göçmez kaç yaşında, boyu, kilosu kaç, burcu, ne zaman doğdu, nerede doğdu, eğitim hayatı, meslek hayatı, göz rengi, sevgilisi varmı, sevgilisi kim, hayatı ve hakkında tüm merak edilenleri sizler için derledik.

Murat Göçmez Kimdir?

Tiyatro ve dizi, film oyuncusu.

Murat Göçmez 1994 yılında Hatay'da dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini İskenderun Demirçelik Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini ise Çukurova Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği bölümünde okumuştur. Ardından İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Jeofizik Bölümü'ne başlayan Murat Göçmez, eğitimini tamamlamadan Okan Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'ne başlayarak mezun olmuştur. Ayrıca Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi alan Murat Göçmez, Famelog Ajans'ın oyuncusudur. 

Murat Göçmez ilk dizi deneyimini "Zalim İstanbul" isimli dizide oynayarak gerçekleştirmiştir. Ardından birçok projede rol alma şansı yakalamıştır. Dizi, film oyunculuğu dışında Vodafone Freezone ve Coco Cola reklamlarındada oynamıştır. 

Netflix'de yayınlanan ve başrolünde Beren Saat, Melisa Şenolsun ve Mehmet Günsür gibi isimlerin bulunduğu "Atiye" dizisinde Selim karakteriyle oyunculuk kariyerinde yükselme yaşamış ve geniş kitlelerce tanınmıştır.

2022 yılında ise Show Tv ekranlarında yayınlanan "Gelsin Hayat Bildiği Gibi" isimli dizide Vural karakteriyle kameraların karşısına geçmiştir. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş,  Onur Özer, Deniz Sarıkaş, Sanem Babi, Rojbin Erden, Ali Berge, Yeşim Çelebi, Özgü Delikanlı, Furkan Murat Uğur gibi başarılı oyuncular bulunmaktadır.

Ayrıca tiyatro kökenli bir oyuncu olan Murat Göçmez Krapp’ın Son Bandı, Woyzeck Açısı, Martı, Yasaklar, Bedensiz, Helikopter,  Lüküs Hayat, Azizname gibi oyunlarda rol almıştır. 

Murat Göçmez'in Oynadığı Diziler:

  • Gelsin Hayat Bildiği Gibi
  • Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı
  • Atiye
  • Ufak Tefek Cinayetler
  • Zalim İstanbul

Murat Göçmez'in Oynadığı Filmler:

  • 2020- Öldür (kısa film)
  • 2019- Denize Doğru (kısa film)

Murat Göçmez'in İnstagram Hesabı:

@muratgocmez_

İlginizi Çekebilir: Asude Kalebek

08 Temmuz 2022 Cuma 17:11 - 08 Temmuz 2022 Cuma 17:29

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Murat Göçmez
Meslek Oyuncu
Yaşı 30 (1994-01-01)
Burcu Koç
Eğitim Çukurova Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Okan Üniversitesi
Doğum Yeri İstanbul
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler