Özgü Delikanlı Kimdir?


(5) (3)
Ad Soyad Özgü Delikanlı
Meslek Oyuncu
Yaşı 28 (1996-01-01)
Burcu Koç
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Bahçeşehir Üniversitesi
Doğum Yeri Almanya

Biyografi

Oyuncu Özgü Delikanlı kimdir, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi Mert kimdir, Gelsin Hayat Bildiği Gibi Mert gerçek adı, Özgü Delikanlı kaç yaşında, boyu, kilosu kaç, oynadığı diziler, burcu, nerede doğdu, nereli, sevgilisi kim, sevgilisi varmı, evlimi, mesleği ne, Özgü Delikanlı instagram hesabı ve hakkında tüm merak edilenlerin yanıtını sizler için derledik.

Özgü Delikanlı Kimdir?

Tiyatro ve dizi, film oyuncusu.

Özgü Delikanlı, 1996 yılında Almanya'nın Berlin şehrinde dünyaya gelmiştir. Free University Berlin'de Hukuk Bölüm'ü okuduktan sonra İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi'nde Sinema ve Televizyon Bölümü'nü bitirmiştir. Ayrıca yine aynı üniversitede Psikoloji Bölümü'nde çift anadal yapmaktadır. 

Oyunculuk kariyerine Berlin'in Non Acting sınıfında Christian Wewarka'dan Metod Oyunculuğu eğitimi almıştır. Türkiye'ye döndüğünde ise Merve Taşkan'dan Metod oyunculuk eğitimi almaya devam etmiştir.

İstanbul Beyoğlu'nda İkincikat Tiyatro'da oyunlara çıkan Özgü Delikanlı ayrıca reji asistanlığı görevide yapmıştır. Ardından İbrahim Çiçek gibi başarılı bir isimden Craft Tiyatro'da oyunculuk eğitimide almıştır. 

Özgü Delikanlı ilk dizi oyunculuğu deneyimini 2022 yılında Show Tv ekranlarında yayınlanan "Gelsin Hayat Bildiği Gibi" isimli dizide Mert karakterini canlandırarak gerçekleştirmiştir. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş,  Onur Özer, Deniz Sarıkaş, Sanem Babi, Yeşim Çelebi, Rojbin Erden, Ali Berge, Melisa Bostancıoğlu, Furkan Murat Uğur ve Murat Göçmez gibi başarılı oyuncular bulunmaktadır.

Yakışıklı oyuncu Özgü Delikanlı'nın boy, kilo ve aslen nereli olduğuna dair bir bilgi henüz bulunamamıştır.

Özgü Delikanlı'nın Oynadığı Diziler:

  • 2022- Gelsin Hayat Bildiği Gibi

Özgü Delikanlı'nın İnstagram Hesabı:

@ozgudelikanl1 isimli hesabında 2022 itibariyle 2.5K takipçisi bulunmaktadır.

İlginizi Çekebilir: Duygu Özaslan

08 Temmuz 2022 Cuma 01:57 - 08 Temmuz 2022 Cuma 03:12

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Özgü Delikanlı
Meslek Oyuncu
Yaşı 28 (1996-01-01)
Burcu Koç
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Bahçeşehir Üniversitesi
Doğum Yeri Almanya
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler