Kaan Miraç Sezen Kimdir?


(8) (2)
Ad Soyad Kaan Miraç Sezen
Meslek Oyuncu
Yaşı 22 (2002-01-01)
Burcu Koç
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Mimar Sinan Üniversitesi
Doğum Yeri Bursa

Biyografi

Kaan Miraç Sezen kim, Tozlu Yaka Dizisi Ali kim, gerçek adı ne, kaç yaşında, nerede doğdu, boyu, kilosu kaç, hangi dizilerde oynadı ve hakkındaki tüm bilgileri sizler için derledik.

Kaan Miraç Sezen Kimdir?

Dizi ve tiyatro oyuncusu.

Kaan Miraç Sezen, 2002 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini TED Kolejinde tamamlayan yakışıklı oyuncu üniversite eğitimine ise Bilkent Üniversitesi Sahne Sanatları bölümüyle başlamıştır. Ancak oyunculuk kariyerinde ilerlemek için İstanbul’a yerleşerek Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi‘ne geçiş yapmıştır.

Kaan Miraç Sezen, İstanbul Şehir Tiyatrosu’nda Ay, Carmela gibi oyunlar İçin sahneye çıkmıştır. 
 

Televi Menajerlik Ajansı bünyesinde oyunculuk çalışmalarına devam eden Kaan Miraç Sezen, ilk dizi deneyimini ise 2022 yılında Fox Tv ekranlarında yayınlanan “Tozlu Yaka” dizisiyle gerçekleştirmiştir. Dizide Ali karakterine hayat veren oyuncu başarılı ve yakışıklılığı ile ön plana çıkmaktadır. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Serra Pirinç, Durukan Çelikkaya, Ulvi Kahyaoğlu, Ecem Çalhan, Özgür Foster, Ahmet Haktan Zavlak, Tayanç Ayaydın, Emre Kınay, Dolunay Soysert, Kadim Yaşar, Nebil Sayın, Oğulcan Arman Uslu, Nur Yazar, Egemen Mustafa Almacı, Doğa Lara Akkaya ve Duygu Özşen gibi isimler bulunmaktadır.

Kaan Miraç Sezen’in Oynadığı Diziler:

  • 2022- Tozlu Yaka (Ali)

 

Kaan Miraç Sezen’in İnstagram Hesabı: 

@kmsezen isimli kullanıcı hesabında aktif olarak paylaşım yapan başarılı oyuncunun 2022 yılı itibariyle 83K takipçisi vardır.

İlginizi Çekebilir: Merve Kutlu

03 Temmuz 2022 Pazar 22:47 - 05 Temmuz 2022 Salı 02:54

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Kaan Miraç Sezen
Meslek Oyuncu
Yaşı 22 (2002-01-01)
Burcu Koç
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Mimar Sinan Üniversitesi
Doğum Yeri Bursa
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler