Meltem Akçöl Kimdir?


(23) (4)
Ad Soyad Meltem Akçöl
Meslek Oyuncu
Yaşı 23 (2001-01-01)
Boyu 1.66
Kilosu 48 KG
Burcu Koç
Göz Rengi Kahverengi
Doğum Yeri İstanbul

Biyografi

Meltem Akçöl kimdir, sosyal medya fenomeni Meltem Akçöl, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu kaç, hangi dizilerde oynadı, Duy Beni dizisi Hazal kim, gerçek adı ne, hangi filmlerde oynadı gibi tüm soruların cevaplarını sizler için derledik.

Meltem Akçöl Kimdir? 

Oyuncu, sosyal medya fenomeni.

Meltem Akçöl, 2001 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İnstagram da çektiği reel videoları ile özellikle yaptığı kombinleri oldukça beğenilen başarılı isim Meltem Akçöl'ün sosyal medyada takipçi sayısı hızla artmaktadır. Ayrıca en büyük hobileri arasında yeni yerler keşfetmek ve fotoğraf çekmek olan Meltem Akçöl, oyunculuk çalışmalarına Televi Menajerlik Ajansı bünyesinde devam etmektedir.

Kameraların karşısına ilk kez 2021 yılında "Kırık Hayatlar" isimli dizide Deniz Yılmaz karakterini canlandırarak geçmiştir. İzleyicilerin ilgisini çekmeyi başaran Meltem Akçöl, 2022 yılında ise Star Tv ekranlarında yayınlanan "Duy Beni" isimli dizide Hazal karakteriyle ekranlarda boy göstermiştir. Hazal karakteri sessiz, sakin ve yüzmeyi seven, kimse ile ilgilenmeyen bir tiptir. Ayrıca dizinin oyuncuları arasında Rabia Soytürk, Caner Topçu, Berk Hakman, Ege Kökenli, Helin Kandemir, Alper Atak, Bedia Ener, Hamdi Alp, Sümeyye Aydoğan, Dilara Sümbül, Yeliz Akay, Jasmine Berkiş, İbrahim Yıldız, Feride Çetin gibi başarılı isimler bulunmaktadır.

Meltem Akçöl'ün Boyu ve Kilosu Kaçtır?

Güzel oyuncu ve sosyal medya fenomeni Meltem Akçöl'ün boyu 1.66 cm, kilosu ise 48 kg'dır. 2022 yılı itibariyle 21 yaşındadır.

Meltem Akçöl'ün Oynadığı Diziler:

  • 2022- Duy Beni (Hazal)
  • 2021- Kırık Hayatlar (Deniz)

 

Meltem Akçöl'ün İnstagram Hesabı:

@meltemakcol isimli instagram hesabını aktif olarak kullanan ve sık sık reel videoları paylaşan sosyal medya fenomeni olarakda anılan başarılı oyuncunun 2022 yılı itibariyle 122K takipçisi bulunmaktadır.

İlginizi Çekebilir: Faruk Pakiş

03 Temmuz 2022 Pazar 01:19 - 03 Temmuz 2022 Pazar 01:35

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Meltem Akçöl
Meslek Oyuncu
Yaşı 23 (2001-01-01)
Boyu 1.66
Kilosu 48 KG
Burcu Koç
Göz Rengi Kahverengi
Doğum Yeri İstanbul
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler