Elif Sevinç Kimdir?


(8) (3)
Ad Soyad Elif Sevinç
Meslek Oyuncu
Yaşı 18 (2005-08-24)
Burcu Başak
Göz Rengi Kahverengi
Doğum Yeri İstanbul

Biyografi

Genç oyuncu Elif Sevinç, kim, nereli, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı, hangi reklamda rol aldı gibi merak edilen tüm soruların yanıtını sizler için derledik.

Elif Sevinç Kimdir? Nerede Doğdu? Kaç Yaşında?

Elif Sevinç, 25 Ağustos 2005 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İBŞT ÇEB eğitim biriminde 500 çocuk içinde sınava girerek 39 çocuk olarak seçilmiş 2 sene 12 derste Şan, mim, drama, kukla gibi eğitimler almış ardından Öteki Beriki İlerisi Gerisi oyununda 1 sene gönüllü olarak prömiyer yapmıştır.

Oyunculuğa ilk olarak reklam filmler ile başlayan Elif Sevinç, Arçelik, Flo, Polisan, 12 Dev Adam gibi bir çok reklamda rol almış aynı zamanda dergi çekimlerindede yer almıştır. 

İlk dizi deneyimini 2016 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan başrollerinde Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ecem Özkaya gibi isimlerin yer aldığı "Hayat Şarkısı" isimli dizide Nilay karakterinin küçüklüğünü canlandırmıştır. Ardından Güldüy Güldüy Show seçmelerine katılan Elif Sevinç kadroya dahil olmuştur. Can Evrenol 'un yönetmenliğini yaptığı Peri adlı sinema filminde rol almıştır. Filmde Perihan karakterine hayat vermiştir. 

2022 yılında ise "Netflix" platformunda yayınlanan başrollerinde Birce Akalay, Olgun Toker ve Şehsuvar Aktaş gibi başarılı isimlerin bulunduğu "Mezarlık" dizisinde Önem karakterinin kızı Sude'yi canlandırmaktadır. Oyunculuk çalışmalarına ise Seher Beşyaprak Menajerlik aracılığı ile devam etmektedir.

Elif Sevinç'in Burcu Nedir?

Elif Sevinç'in burcu aslandır.

Elif Sevinç'in Oynadığı Diziler:

2022- Mezarlık

2017- Bu Şehir Arkadan Gelecek

Elif Sevinç'in Oynadığı Filmler:

2019- Girl With No Mouth

Elif Sevinç'in İnstagram Hesabı:

@elifsevincofficial

 

30 Haziran 2022 Perşembe 20:27 - 30 Haziran 2022 Perşembe 20:52

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Elif Sevinç
Meslek Oyuncu
Yaşı 18 (2005-08-24)
Burcu Başak
Göz Rengi Kahverengi
Doğum Yeri İstanbul
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler