Berna Öztürk Kimdir?


(1) (0)
Ad Soyad Berna Öztürk
Meslek Oyuncu
Yaşı 40 (1984-03-28)
Boyu 1.71
Kilosu 55 KG
Burcu Koç
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü
Doğum Yeri İstanbul

Biyografi

Son zamanlarda gündemden düşmeyen başarılı isim Berna Öztürk kim, nereli, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı, survivora ne zaman katıldı, boyu, kilosu, burcu nedir gibi soruların cevabını sizler için derledik.

Berna Öztürk Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Başarılı oyuncu Berna Öztürk, 28 Mart 1983 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Bilge ve Berna adında iki ablası vardır. Lise eğitimini Ayazağa Işık Okulları'nda tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümünden mezun olmuştur. 

1999 yılında müziğe olan ilgisinden dolayı başladığı Dj'liğe 2001 yılında profesyonel olarak devam etmiştir. Berna Öztürk, Hollanda, Mısır, İngiltere, Almanya gibi birçok ülkede mesleğini en iyi şekilde yaparak Türkiye'nin en iyi Dj'leri arasına girmeyi başaran isimlerden olmuştur. Ayrıca 16 yaşlarındayken mankenlik ve modellik yaptığıda bilinmektedir.

Berna Öztürk, su sporlarınada oldukça merakı bulunan bir isimdir. Kite Board akademide hem kendisini yarışmalara hazırlıyor hemde eğitmenlik yapmaktadır. Ablası Bilge Öztürk uzun senelerce Mega Star Tarkan ile birliktelik yaşamıştır ve Berna Öztürk bir dönem Tarkan'ın baldızı olarak anılmıştır.

2008 yılında Türkiye‘nin ilk bayan Dj albümü olan “Dancing In The Sun” isimli albümüyle asıl çıkışını yakalayan Berna Öztürk geniş kitlelerce tanınmış ve oldukça beğenilmiştir.  Ayrıca 2013 yılında Sony Music etiketiyle yayımlanan single’ında 70’li yıllarda Seyyal Taner’in yorumuyla ünlenen, Türkçe sözleri Ülkü Aker tarafından yazılmış, müziği ise ünlü besteci Enrico Macias imzası taşıyan “Son Verdim Kalbimin İşine” şarkısını yepyeni düzenlemeleriyle seslendirmiştir. 

Berna Öztürk,2016 yılında Tv8 ekranlarında yayınlanan "İşte Benim Stilim Ünlüler" isimli yarışmaya dahil olmuştur. Diğer ünlü yarışmacılar arasında ise  Berna Öztürk,  Esra Sönmezer, Hatice Çarpar, Aslızen, İnci Pars, Gizem Özdilli, Neslihan Önder, Pelin Suade, Sevil Uyar, Simge Tertemiz, Tuğçe Özbudak, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Yasemin Öztürk, Esra Balamir, Yeşim Erçetin gibi isimler bulunmaktaydı.

Çılgın kişiliği ve tarzı ile tanınan Berna Öztürk, 2017 yılında ise yine Tv8 ekranlarında yayınlanan "Survivor" yarışmasında ünlüler takımında yer almıştır. 

2022 yılında ise Netflix platformunda en çok izlenen dizilerden biri olan ve başrollerinde Birce Akalay, Olgun Toker, Şehsuvar Aktaş ve Hakan Meriçliler gibi isimlerin rol aldığı "Mezarlık" dizisinde Sofia (Nergis) olarak rol almıştır. Dizideki performansı ile en çok merak edilen isimlerden biri olan Berna Öztürk birçok projede rol almış başarılı bir oyuncu ve dj'dir. Ayrıca Ayrılık, Asayiş Berkkemal, Umut Yolcuları gibi projelerde sanat yönetmenliği yapmıştır. 

Berna Öztürk'ün Boyu ve Kilosu Kaçtır?

Berna Öztürk'ün boyu 1.71 kilosu ise 55 kg'dır.

Berna Öztürk'ün Burcu Nedir?

Berna Öztürk'ün burcu koçtur.

Berna Öztürk'ün Albümleri:

2008-Dancing In The Sun

2013- Son Verdim Kalbimin İşine

Berna Öztürk'ün Oynadığı Diziler:

2022- Mezarlık

2004- Kuzenlerim

2004- Görünmez Adam

2004- Saçsaça Başbaşa

Berna Öztürk'ün Oynadığı Filmler:

2000- Karlar Eriyince

2004- Balans ve Manevra

Berna Öztürk'ün İnstagram Hesabı:

@ozturkbernaa

30 Haziran 2022 Perşembe 16:15 - 30 Haziran 2022 Perşembe 19:35

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Berna Öztürk
Meslek Oyuncu
Yaşı 40 (1984-03-28)
Boyu 1.71
Kilosu 55 KG
Burcu Koç
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü
Doğum Yeri İstanbul
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler