Baran Güler Kimdir?


(2) (0)
Ad Soyad Baran Güler
Meslek Oyuncu
Yaşı 38 (1986-01-01)
Burcu Koç
Göz Rengi Mavi
Eğitim Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Sosyal Bilimler Enstitüsü Tiyatro Bölümü
Eşi Gizem Yağız
Doğum Yeri Ankara

Biyografi

Mezarlık dizisinde gösterdiği başarılı performansı ile en merak edilen oyunculardan olan Baran Güler nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler ve tüm soruları sizler için derledik.

Baran Güler Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Başarılı oyuncu Baran Güler, 1986 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Üniversite eğitimini yarıda bırakarak kazandığı Müjdat Gezen Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden 2011 yılında mezun olmuştur. Ardından Yüksek Lisansını Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Sosyal Bilimler Enstitüsü Tiyatro bölümünde tamamlamıştır. 

2022 yılında Netflix platformunda yayınlanan oyuncu kadrosunda Birce Akalay, Olgun Toker, Şehsuvar Aktaş gibi başarılı oyuncuların rol aldığı "Mezarlık" dizisinde Berk karakterini canlandırarak geniş kitlelerce tanınmayı başarmıştır.

Oyunculuğun dışında seslendirme, çizgi roman, çizgi film senaristliği, metin yazarlığı, yönetmenlik ve eğitmenlik yapmaktadır. En son 2018 Yılında Entropi Sahne'de 'Ebedi Barış' oyununda; Zorlu Performans Sanatları Merkezinde 'Yoldan Çıkan Oyun' da oynadı.

Başarılı oyuncu Baran Güler Müjdat Gezen Tiyatrosu, Beşiktaş Kültür Merkezi, Talimhane Tiyatrosu, Akbank Sanat Tiyatrosu, Entropi Sahne, Zorlu Performans Sanatları Merkezinde (PSM) görev almıştır. Ayrıca Özyeğin Üniversitesi Oda Tiyatrosunda Genel Sanat Yönetmeni, Eğitmen olarak görev almaktadır.

Baran Güler Evlimi? Kiminle Evli?

Baran Güler, Gizem Yağız ile evlidir.

Baran Güler'in Rol Aldığı Diziler:

2022- Mezarlık

Baran Güler'in İnstagram Hesabı:

@baranguler_

Başarılı oyuncu aynı zamanda oyunculuk ile ilgili bilgilerini paylaştığı bir Youtube kanalı bulunmaktadır. Kanalının adı Baran Güler'dir. İsime tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

29 Haziran 2022 Çarşamba 23:07 - 29 Haziran 2022 Çarşamba 23:18

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Baran Güler
Meslek Oyuncu
Yaşı 38 (1986-01-01)
Burcu Koç
Göz Rengi Mavi
Eğitim Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Sosyal Bilimler Enstitüsü Tiyatro Bölümü
Eşi Gizem Yağız
Doğum Yeri Ankara
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler