Ebrar Karakurt Kimdir?


(2) (2)
Ad Soyad Ebrar Karakurt
Meslek Tanınmış Kişi
Yaşı 24 (2000-01-17)
Boyu 1.96
Kilosu 72 KG
Burcu Oğlak
Göz Rengi Kahverengi
Doğum Yeri Balıkesir

Biyografi

Ebrar Karakurt Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Başarılı voleybolcu Ebrar Karakurt, 17 Ocak 2000 yılında Balıkesir’de dünyaya gelmiştir. İlköğrenim ve lise eğitimini Doğa Koleji’nde tamamlamıştır. Aslende Balıkesir’li olan Ebrar Karakurt’un bir erkek kardeşi bulunmaktadır. Voleybola ilk kez 12 yaşında VakıfBank Spor Kulübü’nde başlamıştır. VakıfBank Spor Kulübü’nde iki sene üst üste yıldızlar ve gençler kategorisinde Türkiye Şampiyonluğu yaşamıştır. Daha sonra A takım ile antremanlara çıkma fırsatı bulmuş ve forma giymiştir.

U23 Milli Takımı ile Dünya Şampiyonu olmuştur ve U18 Milli Takımıyla mücadele ettiği Dünya Şampiyona’sında “En İyi Smaçör” ödülünü kazanmıştır. 
2018 yılında VakıfBank A Takımına yükselen Ebrar Karakurt 1 Kulüpler Dünya Şampiyonası Şampiyonluğu ve 1 Türkiye Ligi Şampiyonluğu elde etmiştir.
 

Voleybol hayatına pasör çarprazı olarak devam eden Ebrar Karakurt, 2021 yılı itibariyle Türkiye kadın milli voleybol takımı ve İtalya takımı Igor Gorgonzola Novara’nın oyuncusudur.

Ayrıca bir şampuan markası olan Elidor reklamında oynayan Ebrar Karakurt oldukça merak edilen isimlerden biri olmayı başarmıştır. Reklamda "Elidor reklamında kısa saçlı kız mı olur dediler; dedim olabilir. Hayallerinin önünde uzun bir yol var, zorlanacaksın dediler; dedim olabilir. Çok da yüksekten uçma! Böyle hayal mi olur dediler; dedim olabilir. Övgüler kadar eleştiriler de olabilir dediler; e, dedim olabilir. Karşılarız! Sen hazırsan tüm hayallerin gerçek olabilir. Kendi yolumuzda biz hazırız, saçlar zaten hazır." sözleriyle büyük ilgi görmüştür.

Ebrar Karakurt Kaç Yaşında?

Ebrar Karakurt, 2000 doğumlu olup 2022 itibariyle 22 yaşındadır.

Ebrar Karakurt’un Boyu ve Kilosu Kaçtır?

Ebrar Karakurt’un boyu 1.96 cm, kilosu ise 72 kg’dır.

Ebrar Karakurt’un Burcu Nedir?

Ebrar Karakurt’un burcu oğlaktır.

Ebrar Karakurt’un Sevgilisi Varmı? Sevgilisi Kim?

Başarılı voleybolcu Ebrar Karakurt’un İmge isminde sevgilisiyle ilişkisi yakın zamanda sonlanmıştır. Şimdilerde ise oyuncu İrem Tuncer ile birlikte olduğu bilinmektedir.

Ebrar Karakurt’un İnstagram Hesabı:

@ebrarkarakurt  isimli instagram hesabında 2022 itibariyle 814 bin takipçisi bulunmaktadır.

 

 

 

09 Mayıs 2022 Pazartesi 03:02 - 09 Mayıs 2022 Pazartesi 04:30

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Ebrar Karakurt
Meslek Tanınmış Kişi
Yaşı 24 (2000-01-17)
Boyu 1.96
Kilosu 72 KG
Burcu Oğlak
Göz Rengi Kahverengi
Doğum Yeri Balıkesir
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler