Nez Demir Kimdir?


(1) (1)
Ad Soyad Nez Demir
Meslek Fenomen
Yaşı 36 (1987-07-26)
Boyu 1.72
Kilosu 55 KG
Burcu Aslan
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Afyon Kocatepe Üniversitesi Pazarlama Bölümü
Doğum Yeri Rize

Biyografi

Nez Demir Kimdir? Aslen Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Başarılı fenomen Nez Demir, 26 Temmuz 1987 yılında Kocaeli, Gebze’de doğmuştur. Hala da Gebze’de ailesi ile birlikte yaşamaktadır. Baba tarafından aslen Rize’lidir. Bir erkek kardeşi ve bir ablası bulunmaktadır.
 

Nez Demir, insanlar tarafından ilk Vine uygulamasında çektiği komik videolarla tanınmıştır. Özellikle halay çekmesi, yaptığı playbacklerle geniş kitlelere hitap ederek izleyenleri güldürmeyi başarmıştır.

Vine uygulamasından sonra Tiktok ve İnstagram’a yönelen Nez Demir, Youtube kanalıda açmıştır. Youtube kanalında özellikle fenomenlerin ve ünlü isimlerin evlerini gezdiği ve sohbetler edip sorular sorarak çektiği “Kendi Çöplüğünde Öt” isimli videoları ilgiyle izlenmektedir.


Nez Demir Kimdir? Ne İş Yapıyor? 


Viner, oyuncu ve Youtuber kimliği ile tanıdığımız Nez Demir, yıllarca özel bir bankada çalışmıştır. Sosyal medya hesapları büyümeye başladığında bu işi bırakmıştır. Günümüzde her ne kadar kabullenilmesede mesleği influencerlik ve youtuberliktir. Aynı zamanda bu etkileşimleri sayesinde kurduğu saç bakım ürünleri olan Dionseps isimli markasını bir zamanlar çok yakın olduğu arkadaşı Dilan Polat ile kurmuşlardır. 

Şimdilerse ise kendi ismiyle kurduğu “Nez Demir” güzellik merkezlerinde hizmet vermektedir. İlk şubesini 2021 yılında açmıştır. Maltepe, Bursa, Kayseri gibi şehirlerde açtığı güzellik merkezleri yoğun ilgiyle karşılanmaktadır. Hedeflediği güzellik merkezi sayısı oldukça yüksek olan başarılı isim Nez Demir, yakın arkadaşı ve meslektaşı olan Dilan Polat ile de bu yüzden kavgaları başlamıştır.

Nez Demir ilk oyunculuk deneyimini 2018 yılında Facia Üçlü isimli filmle yaşamıştır. Ardından birçok reklam teklifi gelen Nez Demir, teklifleri reddetmiştir. Daha uzun zamanlı ve risksiz işler yapmak istemiştir.

 

Nez Demir Ne Mezunudur? Eğitim Hayatı:

Nez Demir, Afyon Kocatepe Üniversitesi Pazarlama Bölümü mezunudur. Ayrıca sonradan  İşletme bölümünede başladığı bilinmektedir.

Nez Demir’in Boyu Kilosu Kaçtır?

Boyu 1.72 olan Nez Demir’in kilosu ise 55 kg’dır.

Nez Demir’in Burcu Nedir?

Nez Demir’in burcu Aslan’dır.

Nez Demir’in Oynadığı Filmler:

2018- Facia Üçlü

2019- O İş Bende

2021- Malazgirt 1071

Nez Demir’in Sosyal Medya Hesapları:

İnstagram: @nezdemir

Youtube: Nez Demir

22 Mart 2022 Salı 04:19 - 22 Mart 2022 Salı 14:27

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Nez Demir
Meslek Fenomen
Yaşı 36 (1987-07-26)
Boyu 1.72
Kilosu 55 KG
Burcu Aslan
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Afyon Kocatepe Üniversitesi Pazarlama Bölümü
Doğum Yeri Rize
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler