Simon Leviev Kimdir?


(2) (1)
Ad Soyad Simon Leviev
Meslek Tanınmış Kişi
Yaşı 33 (1990-09-27)
Burcu Terazi
Doğum Yeri İsrail

Biyografi

Tinder Avcısı Simon Leviev Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır? 
 

Simon Leviev, 27 Eylül 1990 yılında doğmuştur. Aslen İsrail’li olan Simon birçok suçtan hüküm giymiş bir dolandırıcıdır. Özellikle hırsızlık, evrakta sahtecilik ve dolandırıcılık suçlarını işlemiştir. 
 

The Times of İsrael’in açıklamasına göre 2017-2019 yılları arasında Ponzi şemasını kullanarak Avrupa’da belirlediği kurbanlarından yaklaşık 10 Milyon dolar dolandırdığı bilinmektedir.

Son zamanlarda ise Tinder Avcısı isimli filmde adı geçen Simon Leviev, ismi en çok aratılanlar listesine girmiştir. 
 

Simon Leviev‘in İşlediği Suçlar Nelerdir?

Dolandırıcılık namıyla tanınan Simon Leviev, 2011 yılında yapmış olduğu çek hırsızlığından dolayı davalık olmuştur. Bu davasındaki mahkemeye hiç katılmayarak Mordechai Nisim Tapiro isimli sahte pasaportuyla Ürdün’e kaçmıştır. 

Ardından bu suçları seriye bağlayan Simon Leviev, 2015 yılında Finlandiya’da bir kadını dolandırdığı için tutuklandı ve 3 yıl hapis cezası almıştır. Tutuklandığında 1978’li bir İsrail’li olduğunu iddia eden Simon’un üzerinden farklı farklı sahte kimlik ve pasaportlar çıkmıştır.

Avrupa’daki mahkumiyeti biten Simon, kendi ülkesi olan İsrail’e gönderilerek 2017 yılında İsrail‘dede hüküm giymiştir.

Ozamanlar kullandığı isim olan Yahut ismini Simon Leviev olarak değiştirmiştir. Avrupa’nın birçok farklı ülkesinde sahte kimlikler kullanarak birsürü insan dolandırmıştır. 

Özellikle Tinder uygulamasında yaptığı dolandırıcılıklarla anılan Simon, Tinder Avcısı isimli filme konu olmuştur. 
Tinder isimli flört uygulamasında elmas kralı olarak tanınmaktadır. Kendisini Rusya Yahudisi Lev Leviev’in oğlu olarak tanıtan Simon Leviev, tanıştığı kadınları yemeğe çıkarıp pahalı hediyeler almıştır. Zengin ve ihtişamlı bir hayata sahip olduğunu görüştüğü kadınlara inandırmaya çalışmak onun dolandırıcılık yöntemlerindendir. Görüştüğü kadınlara kendisinin düşmanları olduğunu ve onu öldürmek istediklerini söyleyerek güvenlik nedeniyle kartlarını kullanamadığını söyleyip onları dolandırmıştır. Bu dolandırıcılık yöntemini tüm kurbanlarında denemiştir.

 

2022 yılında Yahut’un hakkında Netflix’de yapılan Tinder Avcısı isimli belgesel için Netflix‘e sosyal medya hesaplarından tepki göstermiştir.

Simon Leviev’in Sevgilisi Varmıdır? Sevgilisi Kimdir? 
 

Simon Leviev’in sevgilisi Kate Konlin, iddiaları reddetmiştir. Bu anlatılanların inanılmaz bir kurgu olduğunu aktarmıştır. Simon’un bitcoin ile zengin olduğunu ifade etmiştir.
 

 

Simon Leviev’in İnstagram Hesabı:

@simon.officialll1 isimli kullanıcı adıyla 319Bin takipçisi bulunmaktadır.

 

21 Mart 2022 Pazartesi 17:21 - 21 Mart 2022 Pazartesi 17:52

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Simon Leviev
Meslek Tanınmış Kişi
Yaşı 33 (1990-09-27)
Burcu Terazi
Doğum Yeri İsrail
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler