Canan Ulugöl Kimdir?


(3) (0)
Ad Soyad Canan Ulugöl
Meslek influencer
Yaşı 42 (1982-01-01)
Boyu 1.71
Kilosu 47 KG
Burcu Balık
Göz Rengi Kahverengi
Eşi Burak
Doğum Yeri İsviçre

Biyografi

Canan Ulugöl Kimdir? Aslen Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Canan Ulugöl, 1982 yılında İsviçre’de doğmuştur. İlkokulu İsviçre’de okuduktan sonra ailesiyle birlikte Türkiye’ye dönüş yapmıştır. Akrabalarının birçoğu İsviçre’de yaşamaktadır ve Canan Ulugöl’de sık sık ziyarete gitmektedir. 

 Güzel fiziğiyle ne giyse kendine yakıştıran başarılı İnfluencer, takipçileri tarafından oldukça beğenilmektedir. Giydikleri, kombinleri ve yaşam tarzıyla geniş kitlelere ulaşmayı başarmıştır.

2022 itibariyle 13 yıldır evli olan Canan Ulugöl, 26 yaşında eşi Burak ile evlenmiştir. 

Canan Ulugöl Ne İş Yapıyor? Ne Mezunudur? Eğitim Hayat:

Canan Ulugöl, İsviçre‘de ilkokul eğitimini tamamlamıştır. Türkiye‘de Çanakkale 18 Mart Üniversitesi‘nde İngilizce Öğretmenliği Bölümü’nden mezun olmuştur. Ancak mezun olduğu işi yapmamaktadır. Öğretmenliğin kendisine uygun olmadığını dile getiren Canan Ulugöl, başkalarına değil ama kendine birşeyler katan, işler yapmak istemektedir.

Seyahat etmeyi çok seven ve farklı ülkeleri görmeyi isteyen Canan Ulugöl, 22 yaşındayken “Katar Airways” şirketinde Hostes olarak işe girmiştir. Katar’da yaşamaya devam eden Canan Ulugöl, aynı zamanda vakit buldukça gittiği ülkelerdede kendisine gezme imkanı yaratmıştır. 
Bir dönem hostesliği bırakmaya karar veren Canan Ulugöl, Ankara’ya bir arkadaşının yanına giderek bir butik açmıştır. Yaklaşık 3 sene butiği işleten Canan Ulugöl, eşi Burak ile tanışmıştır. Evlenip İstanbul’a tekrar yerleşince butiği kapatmak durumunda kalmıştır.

Ardından tekrar hostesliğe dönen Canan Ulugöl, 9 yıldır uçmaya devam etmiştir. Ancak covid-19 virüsü sebebiyle uçuşlara ara vermiştir. Pandemi döneminde sosyal medya ile daha fazla ilgilenme fırsatı bulan Canan Ulugöl, mesleğine influencer olarak devam etmektedir.

 

Canan Ulugöl Hakkında Kısaca Bilgiler:

Canan Ulugöl, doğayı ve hayvanları seven kişiliğiyle tanınmaktadır. Hayvanlara olan sevgisini hemen hemen her paylaşımında dile getiren Canan Ulugöl, insanlarıda bu yönde olumlu teşvik etmeye çalışmaktadır. Aynı zamanda Junios ve Küflü adında iki kedisi birde köpeği vardır. Yakın zamanda kedisi Junios’u kaybetmiştir. Kedisi öldüğü için uzun zaman boyunca ağlayıp üzüntüsünden kendisine gelememiştir. Bitkileride çok seven Canan Ulugöl, evinde fazlaca bitkiye yer vermektedir. 

Canan Ulugöl’ün Boyu ve Kilosu Kaçtır?

Canan Ulugöl’ün boyu 1.71 kilosu ise 47’dir.

Canan Ulugöl’ün Burcu Nedir?

Canan Ulugöl’ün burcu Balık’tır.

Canan Ulugöl’ün İnstagram Hesabı:

İnstagramda @cananulugol kullanıcı adıyla 336 Bin takipçi sayısına sahiptir.

Aynı zamanda Youtube kanalıda olan Canan Ulugöl zaman zaman kanalınada videolar yüklemektedir. Kanalının ismi: Canan Ulugöl . Bağlantılara tıklayarak sosual medya hesaplarına ulaşabilirsiniz.

19 Mart 2022 Cumartesi 15:38 - 19 Mart 2022 Cumartesi 18:42

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Canan Ulugöl
Meslek influencer
Yaşı 42 (1982-01-01)
Boyu 1.71
Kilosu 47 KG
Burcu Balık
Göz Rengi Kahverengi
Eşi Burak
Doğum Yeri İsviçre
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler