Ersay Üner Kimdir?


(1) (0)
Ad Soyad Ersay Üner
Meslek Şarkıcı
Yaşı 45 (1978-10-07)
Boyu 1.85
Burcu Terazi
Göz Rengi Kahverengi
Doğum Yeri Konya

Biyografi

Ersay Üner Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Başarılı sanatçı Ersay Üner, 07 Ekim 1978 yılında Konya’da doğmuştur. Aslende Konya, Seydişehir’li olan Ersay Üner’in babası belediyede memur olarak çalışmıştır. Ayrıca belediyeye ait düğün salonlarında müzisyen olarakta çalışmıştır. Ersay Üner, babasınında müziğe karşı ilgili olmasından dolayı müzikle içiçe büyümüştür.

Ersay Üner’in Kariyeri Hayatı:

Yetenekli ve azimli sanatçı Ersay Üner, henüz 14 yaşlarındayken müzik için İstanbul’a yerleşmiştir. Bir dönem pavyonda çalışan sanatçı, o zamanlar kalacak yerinin bile olmadığını belirtmiştir. Demet Akalın’ın müzik grubuna girmiş ve yaptığı bestelerle 2000 yıllarında Türkiye’de tanınan isimlerden olmayı başarmıştır.

Her tarz müziği yapan Ersay Üner, geçmişte çok zor şeyler yaşadığını aktarmıştır. Birçok yerde çalışmıştır ancak parlama dönemi “Yürüdüm” şarkısı olmuştur. Müzik severler tarafından hayranlıkla dinlenen şarkısı kısa sürede milyonlarca insana ulaşmıştır. Ayrıca Demet Akalın ile birlikte söylediği “Yılan” isimli parçada oldukça ses getiren şarkılardan biri olmuştur.

Demet Akalın’ın Tatil, Afedersin, Bebek, Herkes Hakettiği Gibi Yaşıyor, Mucize, Unuttum gibi şarkılarına imza atmıştır.

Ersay Üner Kimlerle Çalıştı? Yaptığı Besteler?

Rober Hatemo- Oh Ne Güzel Oldu ve Dua Et, Betül Demir-Masallar Bitti Mi?, Kutsi-Aşkın Gururu, Esra Balamir- Beni Unutamazsın, Murat Kurşu - Artistlik Yapma, Alev Soylu- Biri Yok mu?, Ebru Gündeş- Tek Tabanca, Bir Gece Vakti, Hayrandım, Mazi, Kime Ne?, Kızıl ve Mavi, Gülben Ergen- Tesadüf, Murat Dalkılıç- Teslim Oldum, Haliyle, Bengü-Son Nokta, Murat Boz- Bitmiyor İstanbul Eğlencesi, Şansın Yok, Ziynet Sali- Hava Hoş, Ebru Yaşar- Eğer, Sibel Can- Akşam Sefası, Nihat Doğan- Aşkların Efendisiyim gibi daha birçok eseri bulunmaktadır.

Ersay Üner’in Boyu ve Kilosu Kaçtır?

Ersay Üner’in boyu 1.85’dir.

Ersay Üner’in Burcu Nedir?

Ersay Üner’in burcu Terazi’dir.

Ersay Üner’in İnstagram Hesabı:

@ersayuner

18 Mart 2022 Cuma 19:59 - 18 Mart 2022 Cuma 20:49

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Ersay Üner
Meslek Şarkıcı
Yaşı 45 (1978-10-07)
Boyu 1.85
Burcu Terazi
Göz Rengi Kahverengi
Doğum Yeri Konya
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler