Gülşen Bubikoğlu Kimdir?


(3) (1)
Ad Soyad Gülşen Bubikoğlu
Meslek Oyuncu
Yaşı 69 (1954-12-05)
Burcu Yay
Göz Rengi Kahverengi
Doğum Yeri Kütahya

Biyografi

Gülşen Bubikoğlu Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Yeşilçam’ın efsane isimlerinden olan Gülşen Bubikoğlu, 5 Aralık 1954 yılında İstanbul’da doğmuştur. 
Aslen Kütahya’lı olduğu bilinmektedir.

Lise eğitimini Fatih Kız Lisesi’nde tamamlamıştır. Daha sonra L.C.C Kültür Merkezi’nde 1 yıl mankenlik, dans ve lisan eğitimi almıştır.

 

Gülşen Bubikoğlu’nun Oyunculuk Kariyeri ve Hayatı:


Gülşen Bubikoğlu 1973 yılında “Ses Dergisi” artist yarışmalarına katılmıştır. Yarışmada tüm dikkatleri üzerine çeken usta oyuncuya birçok yapım şirketinden teklifler gelmeye başlamıştır.

Yeşilçam ile Türker İnanoğlu’nun yapımcılığını üstlendiği Yaban filmiyle tanışmıştır. Er’ler filmin yıldızı olan Gülşen Bubikoğlu izleyicilerin beğenisi kazanıp Türk sinema dünyasında önemli bir yer edinmiştir. 
 

Uluslararasındada birçok projeye dahil olan Gülşen Bubikoğlu, 1981 yılında çekilen “Gırgıriye” filminde canlandırdığı Gülliye karakteriyle izleyenlerin yoğun ilgisiyle karşılaşmıştır. Daha sonra Gırgıriye’nin devamı olarak Gırgıriyede Şenlik Var, Gırgıriyede Cümbüş Var, Gırgıriyede Büyük Seçim filmleri türk sinemasında unutulmaz sahneler arasına girmiştir.

Gülşen Bubikoğlu Evlimidir? Kiminle Evlidir?

Gülşen Bubikoğlu kendisi gibi Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden Türker İnanoğlu ile 1974 yılında evlenmiştir. Bu evliliklerinden Zeynep İnanoğlu adında bir kız çocukları vardır.

Gülşen Bubikoğlu’nun Başarıları ve Ödülleri:

Uluslararası projelerde yer alan Gülşen Bubikoğlu, Baş Belası, Mücevher Hırsızları ve Üç Kağıtçılar gibi filmlerde İtalyan’lar ile çalışmıştır.

25. Antalya Film Festivalinde “Kurtar Beni” filmindeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu ödülüne sahip olmuştur. 

Yetenekli oyuncu Gülşen Bubikoğlu Macaristan, Kuveyt, Moskova gibi ülkelerde Türkiye‘yi temsil etmiştir.

Gülşen Bubikoğlu Şimdi Ne Yapıyor? Yeni Filmlerde, Dizilerde Oynayacak mı?

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden olan Gülşen Bubikoğlu yeni teklifler geldiğini ancak tekrar ekranlarda yer almak istemediğini belirtmiştir.

Kızı Zeynep İnanoğlu‘nun çocuğu olan Mavi ile ilgilenmekte olduğunu ve çok keyif aldığını dile getiren oyuncu sosyal medyada oldukça aktif bir kullanıcıdır.

Gülşen Bubikoğlu’nun Filmleri:

Ah Nerede, Vahşi Gelin, Gırgıriye, Alev Alev, Ayrı Dünyalar, Yaz Bekarı, Ne Umduk Ne Bulduk, Kördüğüm, Canikom,  Yaban, Kader Bağlayınca, Paramparça, Leyla ile Mecnun, Sıralardaki Heyecan, Şafakta Buluşalım, Kurtar Beni, Bitirimler Sosyetede, Görgüsüzler, Bizim Kız, Renkli Dünya, Kızım ve Ben, Cici Kız, O Kadın, İşte Bizim Hikayemiz, Kıskıvrak, İhtiras Fırtınası, Mahçup Delikanlı, Dehşet Gecesi, Ölmeyen Şarkı, Reisin Kızı, Savunma, Yüz Lira ile Evlenilmez, Tanrıya Feryat, Babasının Oğlu

Gülşen Bubikoğlu’nun İnstagram Hesabı:

@gulsenbubik

 

 

15 Mart 2022 Salı 16:03 - 15 Mart 2022 Salı 16:27

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Gülşen Bubikoğlu
Meslek Oyuncu
Yaşı 69 (1954-12-05)
Burcu Yay
Göz Rengi Kahverengi
Doğum Yeri Kütahya
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler