Melis Özten (Melynutty) Kimdir?


(2) (1)
Ad Soyad Melis Özten
Meslek Youtuber
Yaşı 26 (1998-01-20)
Boyu 1.73
Kilosu 53 KG
Burcu Oğlak
Göz Rengi Açık Kahverengi
Eğitim Lisans
Doğum Yeri Bursa

Biyografi

Melis Özten Kimdir? Mely Nutty Kimdir? Kaç Yaşındadır? Aslen Nerelidir?

20 ocak 1998 doğumlu olan Melis Özten, Bursa’da doğup büyümüştür. Annesi Esin, babası ise Erkan Özten’dir. Azra ve Erkan Mert adında 2 kardeşi bulunmaktadır. Çektiği vloglarda ailesinide sık sık çeken Melis Özten, takipçileri tarafından bu videolarıda oldukça sevilmektedir.

Melis Özten Kimdir?

2018 yılında sosyal medyada yer alan Melis Özten, Mely Nutty olarak tanınmaktadır. Bir kaç sene önce kilo problemi yaşayan Mely Nutty kilo verme serüvenini instagram hesabında paylaşma için sosyal medyaya başlamıştır. Başlarda sağlıklı yaşam paylaşımları ile başlayan bu serüven şimdilerde günlük yaşam, seyehat videoları ve yine sağlıklı yaşam tüyolarıyla devam etmektedir.

İstediği kiloya ulaşan Melis Özten’in şimdi hedefi bu kilosunu korumaktadır. Youtube’da aktif olarak içerik paylaşan başarılı fenomen Melis Özten, seyehat etmeyi çok sevmektedir. Bir çok ülkeye gitmiştir ve bunları takipçileriyle paylaşmaktan çok hoşlanmaktadır.

Yakın takipçileri tarafından sık taşınmasıyla bilinen Melis Özten, okulununda bitmesi dolayısıyla hep hayalini kurduğu İstanbul’a taşınmıştır. İstanbul Anadolu yakasında bir ev satın almıştır ve ailesinden ayrılarak buraya taşınmıştır. 
 

Melis Özten Eğitim Hayatı:

Melis Özten, ilk ve ortaokulunu Bursa’da okumuştur. Üniversite eğitimini ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde Eczacılık okuyarak tamamlamıştır.

Melis Özten Kariyer Hayatı:

Melis Özten henüz daha genç yaşında bir çok başarıyı elde etmiştir. Tanınan Youtube hesaplarından biri olmuştur. Asıl mesleği eczacılıktır ve eczane açmak gibi bir hayali bulunmaktadır.

Melis Özten’in Boyu ve Kilosu Kaçtır?

Youtuber ve sosyal medya fenomeni Melis Özten’in boyu 1.73 kilosu ise 53 kg’dur.

Melis Özten’in Burcu Nedir?

Mely Nutty Melis Özten’in burcu Oğlak’tır.

Melis Özten’in Sevgilisi Varmıdır? Sevgilisi Kimdir?

Melis Özten’in şuan bilinmekte olan bir ilişkisi yoktur. Ancak daha önceleri Youtube hesabındada paylaştığı ve yaklaşık 6 yıl birliktelik yaşadığı Eray adında sevgilisi vardı. Bir kaç sene önce bu birliktelik son bulmuştur.

Melis Özten’in İnstagram Hesabı:

@melynutty

Melis Özten’in Youtube Hesabı:

Mely Nutty

01 Mart 2022 Salı 15:43 - 01 Mart 2022 Salı 16:01

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Melis Özten
Meslek Youtuber
Yaşı 26 (1998-01-20)
Boyu 1.73
Kilosu 53 KG
Burcu Oğlak
Göz Rengi Açık Kahverengi
Eğitim Lisans
Doğum Yeri Bursa
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler