Mehmet Dinçerler


(1) (2)
Ad Soyad Mehmet Dinçerler
Meslek İş Adamı
Yaşı 35 (1988-08-23)
Boyu 1.90
Burcu Başak
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Sevgilisi Hadise
Doğum Yeri Gaziantep

Biyografi

Mehmet Dinçerler Kimdir? Aslen Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler, 23 Ağustos 1988 yılında İstanbul’da doğmuştur. Mehmet Dinçerler’in babası ünlü baklava zinciri Hacı Sayid’in yönetim kurulu başkanı Burhan Dinçerler’dir. İki kız kardeşi bulunan Mehmet Dinçerler aslen Gaziantepli’dir.

Son zamanlarda aşk hayatıyla oldukça gündemde olan Dinçerler, ünlü kahve markası Gloria Jeans’in Türkiye Ceo’sudur. 

Mehmet Dinçerler Kariyer Hayatı:

Ünlü kahve markasının Türkiye Ceo’su olan Mehmet Dinçerler, buralara gelene kadar bir çok yoldan geçmiştir.

İlk olarak aile şirketi olan Haci Sayid Pastane ve Baklava Zinciri’nin imalat merkezinde çalışmıştır. Burada babası Burhan Dinçerler oğluna ayrım yapmamıştır. Mehmet Dinçerler’in burada baklava bile açmış olduğu bilinmektedir.

Daha sonra 2010 yılında Bon Appetit’te yöneticilik yapmıştır. 2012 yılında ise neredeyse yok olmaya başlayan Gloria Jeans’in Türkiye frenchise’nı alarak markayı yükseltmiştir. Genç yaşında başarısıyla adından söz ettiren Mehmet Dinçerler, yakışıklılığıylada ön plana çıkmaktadır.

Mehmet Dinçerler bir röportajında “Kahve benim hayatımın bir parçası bu hem iş hemde tüketici olarak. Kahve içmeden güne başlayamıyorum. Nereye gitsem espresso arıyorum.” Demiştir.


Mehmet Dinçerler Eğitim Hayatı:

Mehmet Dinçerler, lise eğitimini Fatih Koleji’nde tamamlamıştır. Daha sonra Haliç Üniversitesi Endüstriyel Tasarımı Bölümü’nden mezun olmuştur. 
 

Mehmet Dinçerler’in Aşk Hayatı:

Yakışıklı iş adamı Mehmet Dinçerler ilişkileriyle magazin gündeminden düşmeyen isimlerden biridir. İlk olarak Hande Erçel ile birlikte adı duyulmuştur. Ardından bir zamanlar Yasemin Şefkatli ile birlikte olmuştur.

Rojda Demirer ve Asena Atalay ile de bir ilişki geçmişi bulunan Mehmet Dinçerler 2015 senesinde Ece Seçkin‘le de adını duyurmuştur. 2020 yaz aylarında Eslem Akar’la da adı duyulan Mehmet Dinçerler playboy olarak anılmaktadır. 
En son uzun süredir birlikte olduğu şarkıcı Hadise ile ilişki yaşadığı bilinmektedir. Sosyal medyadada ilişkilerini paylaşan çift hala birlikteliğini sürdürmektedir.

Mehmet Dinçerler’in Boy ve Kilosu Kaçtır?

Yakışıklı iş adamı Mehmet Dinçerler fiziğiylede ön plana çıkmaktadır. Boyu 1.90 olarak bilinen Dinçerler’in kilosu net olarak bilinmemektedir.

Mehmet Dinçerler‘in Burcu Nedir?

Mehmet Dinçerler’in burcu Başak’tır.

Mehmet Dinçerler’in İnstagram Hesabı:

@mehmetdnc

 

14 Kasım 2021 Pazar 17:25 - 14 Kasım 2021 Pazar 22:11

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Mehmet Dinçerler
Meslek İş Adamı
Yaşı 35 (1988-08-23)
Boyu 1.90
Burcu Başak
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Sevgilisi Hadise
Doğum Yeri Gaziantep
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler