Selin Yağcıoğlu Kimdir?


(2) (5)
Ad Soyad Selin Yağcıoğlu
Meslek Fenomen
Yaşı 33 (1990-11-15)
Boyu 1.69
Kilosu 59 KG
Burcu Akrep
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Sevgilisi Berk Atan
Doğum Yeri Trabzon

Biyografi

Selin Yağcıoğlu Kimdir? Kaç Yaşındadır? Aslen Nerelidir?

Sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu, 15 Kasım 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Aslen Trabzon‘lu olan güzel fenomen Selin Yağcıoğlu’nun birde ablası bulunmaktadır. Eski eşi Gökhan Balarısı ile evliliğinden “Su” isminde tatlı bir kızı olmuştur. Şuanda İstanbul Anadolu yakasında oturan Selin Yağcıoğlu son zamanlarda takipçileri tarafından en merak edilen isimlerden biri olmuştur.

Selin Yağcıoğlu Kimdir?

Asıl mesleği spor spikerliği olan Selin Yağcıoğlu, ilk olarak insanlar tarafından bu şekilde tanınmıştır. FB Tv’nin spikerliğini attığı tweetler yüzünden bırakmak zorunda kalmıştır. Fenerbahçe taraftarları, Selin Yağcıoğlu’nun Galatasaray lehine yazdığı tweetleri bulup yayınlaması üzerine, Tweeter’da ” Selin Yağcıoğlu’nu Fenerbahçe’de İstemiyoruz” diye tweetler atılmaya başlanmıştır. Bu şekilde spikerlik hayatı sona eren Selin Yağcıoğlu influencer olarak hayatına devam etmeye başlamıştır.

Sosyal medya hayatına ilk olarak 2013 yılında Youtube‘da kanal açarak başlayan Selin Yağcıoğlu bu kanalda makyaj önerileri, uygun fiyatlı malzemeler, güzellik ve bakıma dair videolar paylaşmıştır. Youtube‘da güzel bir kitleye sahip olan Selin Yağcıoğlu’nun videoları severek izlenmiştir. Ancak sonraları İnstagram hesabında daha çok aktifleşmeye başlayarak Youtube kanalına uzun süredir düzenli video atmamaktadır. 

İnstagramda ise güzellik, bakım ve moda ile ilgili paylaşımlar yapan Selin Yağcıoğlu, özellikle kombinleri ve güzelliği ile en sevilen influencerlar arasında girmeyi başarmıştır.

Selin Yağcıoğlu’nun Eğitim Hayatı:

Güzel fenomen Selin Yağcıoğlu İstanbul Üniversitesi İktisat Mezunudur. 
 

Selin Yağcıoğlu’nun Boy ve Kilosu Kaçtır?

Güzelliği ve kombinleri ile oldukça dikkat çeken Selin Yağcıoğlu’nun fiziğide takipçileri tarafından bir hayli beğenilmekte ne giyse yakışmaktadır.  Boy ve kilosuda merak edilen başarılı fenomen Selin Yağcıoğlu‘nun boyu 1.69 kilosu ise 50 kg olarak bilinmektedir.


Selin Yağcıoğlu’nun Burcu Nedir?

15 Kasım doğumlu olan Selin Yağcıoğlu’nun burcu Akrep burcudur.

Selin Yağcıoğlu’nun Sevgilisi Varmıdır? Evlimidir? Boşandımı?

Güzel fenomen Selin Yağcıoğlu’na lise yıllarından beri tanıdığı aynı sınıfta okuduğu Gökhan Balarısı platonik aşk besliyordu. Daha sonra konuşmaya başlayarak Selin Yağcıoğlu’da bu aşka karşılık vermiştir. Uzun yıllar birbirlerini tanıyan çift 2018 yılında hayatlarını birleştirmiştir. Bu evliliklerinden 2019 senesinde Selin ve Uğur isimlerinin baş harflerini taşıyan ikisi için anlamlı bir isim olan ”Su” ismini koydukları bir kız çocukları olmuştur. Ancak çift 2020 yılı başlarında boşanma kararı alarak evliliklerini sonlandırmıştır. Sebebini açıklamadıkları için neden boşandıklarına dair bilgi şimdilik bilinmemektedir.

Selin Yağcıoğlu’nun son zamanlarda ise ismi “Gönül Dağı” isimli diziyle yükselen oyuncu Berk Atan ile anılmaktadır. Bir ayrılıp bir barışan çiftimiz hala birliktedir. Berk Atan, geçtiğimiz aylarda Selin Yağcıoğlu’na tektaş yüzük almıştır. Sosyal medya hesaplarında ise birbirlerini paylaşarak birlikte olduklarını kanıtlamışlardır. 
 

Selin Yağcıoğlu’nun İnstagram Hesabı:

@selinyagcioglu

Selin Yağcıoğlu’nun Youtube Hesabı:

Selin Yağcıoğlu 

 

13 Kasım 2021 Cumartesi 15:26 - 13 Kasım 2021 Cumartesi 16:01

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Selin Yağcıoğlu
Meslek Fenomen
Yaşı 33 (1990-11-15)
Boyu 1.69
Kilosu 59 KG
Burcu Akrep
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Sevgilisi Berk Atan
Doğum Yeri Trabzon
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler