Damla Altun Kimdir?


(3) (1)
Ad Soyad Damla Altun
Meslek Youtuber
Yaşı 2 (2021-11-25)
Boyu 1.68
Kilosu 68 KG
Burcu Yay
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Doğum Yeri Bursa

Biyografi

Damla Altun Kimdir? Aslen Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Damla Altun 25 Kasım 1992 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. Aslende Bursa Mudanya’lı olduğu bilinmektedir. Sosyal medyada aktif olan Damla Altun 2016 yılından bu yana Youtube kanalına videolar yüklemektedir. İlk açtığı zamanlar daha çok makyaj ve bakımla ilgili videolar paylaşan Damla Altun daha sonra takipçilerininde çok istemesi üzerine vlog ağırlıklı içerikler paylaşmaktadır. 
 

Damla Altun Kimdir?

 

Youtube‘da başarılı içerikleriyle tanınan Damla Altun kısa zamanda çok geniş bir takipçi kitlesi elde etmiştir. Bu kanalında güzellik, bakım, moda ve ev düzenleme videoları tarzında vloglar paylaşmaktadır. Özellikle sık ev değiştirmesi ile bilinen Damla Altun’un takipçileri taşınma ve ev düzenleme videolarını ilgi ile izlemektedir. Bilindiği üzere Damla Altun’un çokta keyifli bir arkadaş grubu bulunmaktadır. Onlarla çektiği videolarda takipçileri tarafından oldukça beğenilmektedir. Başarılı Youtuber Damla Altun küçüklüğünü ve gençliğini Bursa’da geçirmiştir. Şuan İstanbul Kağıthane de yaşamaktadır. Ailesi Bursa‘da oturan Damla Altun’un babası Özkemal Altun’un doktor olduğu bilinmektedir. Aynı şekilde annesi Nalan Altun’da sağlık sektöründedir. Bir zamanlar hemşirelik yapan Nalan Altun şimdilerde bir sağlık merkezinde sağlık bakım hizmetleri müdürlüğü yapmaktadır. Damla Altun’un Kaan Altun adında bir erkek kardeşi vardır. 
 


Damla Altun‘un Eğitim Hayatı:

Damla Altun, ilkokul ve lise eğitimini Bursa’da tamamlamıştır. Ardından üniversite için İstanbul’a gelerek Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya Bölümü’nden mezun olmuştur. 
 

Damla Altun’un Burcu Nedir?

Güzel Youtuber Damla Altun’un burcuda takipçileri tarafından oldukça merak edilmektedir. 25 Kasım doğumlu Damla Altun yay burcudur.

Damla Altun’un Boy ve Kilosu Kaçtır?

Damla Altun yemek yemeyi çok seven biri olduğunu belirtmektedir. Bundan dolayı ara ara diyet ve spor yapmaktadır. Hatta bir dönem vücut şekillendirme ameliyatı olmuştur. Kilosu tam olmamakla birlikte 68 civarı olduğu bilinmektedir. Boyu ise 1.68’dir. 
 

Damla Altun’un Sevgilisi Varmıdır? Kimdir?

Damla Altun’u uzun zamandır takip edenlerin bildiği üzere Uğur Şengül ile yaklaşık 10 yıldır süren bir ilişkisi bulunmaktaydı. Son zamanlarda takipçileri evleneceklerini düşünüyorlar ve bunu sık sık dile getiriyorlardı. Ancak yakın zaman önce bu birlikteliklerini sonlandırdılar. Ayrılma sebeplerini ise uzun zamandır birlikte olup birlikte yaşadıkları için yıprandıkları konular olduğunu belirtip evlerinide ayırdılar. Hala takipçileri tarafından tekrar barışacakları düşünülmektedir. 
 

Damla Altun’un Youtube Hesabı: 

Damla Altun

Damla Altun’un İnstagram Hesabı:

@damlaaltun

25 Ekim 2021 Pazartesi 23:08 - 25 Ekim 2021 Pazartesi 23:42

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Damla Altun
Meslek Youtuber
Yaşı 2 (2021-11-25)
Boyu 1.68
Kilosu 68 KG
Burcu Yay
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Doğum Yeri Bursa
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler