Nursema Altuntaş Kimdir?


(2) (0)
Ad Soyad Nursema Altuntaş
Meslek Fenomen
Yaşı 28 (1996-01-01)
Burcu Koç
Göz Rengi Yeşil
Eğitim Lisans
Doğum Yeri Manisa

Biyografi

Nursema Altuntaş Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Tiktok fenomeni Nursema Altuntaş 1996 yılında Manisa’da dünyaya gelmiştir. Başarılı fenomen Nursema Altuntaş çoğu insanın ilgisini çeken çizim videoları çekip kısa videolar halinde paylaşmaktadır. Genç yetenek 2 sene gibi kısa bir sürede milyonlarca takipçi sayısına ulaşmayı başarmıştır.

Nursema Altuntaş Kimdir?

Tiktokta Nursema ismiyle tanınan fenomen Nursema Altuntaş, bir çok ülkede çizim videolarıyla ünlenmiştir. Genellikle karakalem çalışmaları yapan fenomen her türlü çizimide başarıyla yapabilmektedir. Çizdiği resimlerle kısa videolar yaparak adeta onlara hayat vermektedir. Eğlenceli içerikleri fazlaca beğeni ve yorum alan Nursema Altuntaş çizimler dışında da farklı içerikler üretmektedir. Aynı zamanda Youtube ve İnstagram uygulamalarınıda aktif olarak kullanarak takipçi kitlesini oldukça yükseltmiştir. Tiktok uygulamasında güncel takipçi sayısı 17,3 milyondur.

Nursema Altuntaş’ın Eğitim Hayatı:

Tiktok uygulamasında büyük bir takipçi kitlesine sahip olan fenomen Nursema Altuntaş, Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Sanatları Bölümü’nde eğitim görmüştür. 
 

Nursema Altuntaş’ın Yer Aldığı Diziler:

Sosyal medya platformunda ilerlemeyi hedefleyen Nursema Altuntaş aynı zamanda oyunculuk yapmak istediğinide belirtmektedir. Oyunculuk eğitimi almak isteyen Nursema Altuntaş 2020 yılında “Zümrüdüanka” isimli dizide oynamıştır. 
 

Nursema Altuntaş’ın Tiktok Hesabı:

@nnursema

Nursema Altuntaş’ın Youtube Hesabı:

Nursema 

Nursema Altuntaş’ın İnstagram Hesabı: 

@nnursema

 

25 Ekim 2021 Pazartesi 18:33 - 25 Ekim 2021 Pazartesi 18:55

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Nursema Altuntaş
Meslek Fenomen
Yaşı 28 (1996-01-01)
Burcu Koç
Göz Rengi Yeşil
Eğitim Lisans
Doğum Yeri Manisa
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler