Fulya Öztürk


(7) (0)
Ad Soyad Fulya Öztürk
Meslek Gazeteci
Yaşı 35 (1989-01-05)
Boyu 1.68
Kilosu 54 KG
Burcu Oğlak
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Doğum Yeri Adana

Biyografi

Fulya Öztürk Kimdir? Aslen Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Ünlü gazeteci ve muhabir Fulya Öztürk, 5 Ocak 1989 yılında Adana,Seyhan’da doğmuştur. Son zamanlarda adını çok fazla duyduğumuz Fulya Öztürk, Fulya ile Umudun Olsun isimli programla ekranların karşına geçmiştir. İzleyenleri tarafından beğenilerek izlenen programın reytingleride oldukça iyidir. Mesleğinde başarılı olan Fulya Öztürk, sunucu ve gazeteci olarak uzun süredir görev yapmaktadır.

Fulya Öztürk Eğitim Hayatı:

Başarılı sunucu Fulya Öztürk, lise eğitimini Adana Gündoğdu Koleji’nde tamamlamıştır. Ardından Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon Bölümü’nden mezun olmuştur. Aynı zamanda küçüklük zamanlarından beri müziğe karşı bir ilgisi bulunan Fulya Öztürk üniversite yıllarına kadar Türk Sanat Müziği eğitimi almıştır. Adana‘da konserler vermiştir. Gazetecilik mesleğini yapsada müziğin onun hayatının bir parçası olduğunu belirtmektedir.

Fulya Öztürk Kariyer Hayatı:

Mezun olur olmaz televizyon hayatına başarılı bir giriş yapan Fulya Öztürk, 2007 senesinde Doğan Tv’nin Staj On Air isimli programında Star Tv iç yapımlarında staj yapmıştır. Ardından hemen 2008 yılında CNN TÜRK Programlar Departmanı’nda işe başlamıştır. 2010 yılında CNN TÜRK‘de göreve başlayıp yaklaşık 3 yıl Kurgu Editörlüğü yapmıştır. Başarılı gazeteci ve sunucu Fulya Öztürk bir çok belgesel ve haber kurgulamıştır. 2013 senesinde ise Saha Muhabirliği görevine başlamıştır. 

İnsanlara dair herşeyin içinde olmayı seven Fulya Öztür, mesleğe başladığı ilk zamanlarda bile ses getiren haberlere imza atmıştır. “Kobani’den kaçan Suriyeli Besma’nın hikayesi” , “Üniversite hastanelerinde hasta yakınlarından istenen medikal malzemeler” , “Bir doktorun 36 saat nöbeti” ve “Sığınamayanlar Belgeseli” gibi haberleri oldukça ses getirenler arasındaydı. Bu sayede “Yılın Muhabiri” ve “En İyi Özel Haber” dalında ödül kazanmıştır. 
TEDX’te konuşmacılıkta yapan Fulya Öztürk yaptığı haberler sayesinde bir çok insanın sesi olmuştur. 
 

Fulya Öztürk’ün Burcu Nedir?

Başarılı gazeteci Fulya Öztürk’ün burcu Oğlak’tır.

Fulya Öztürk‘ün Boy ve Kilosu Nedir?

Güzel fiziği ile herkes tarafından beğenilen başarılı sunucu Fulya Öztürk‘ün boyu 1.68 kilosu ise 54’tür.

Fulya Öztürk Evlimi? Sevgilisi Varmıdır? Kimdir?

Gazeteci ve muhabir Fulya Öztürk evli değildir. Şuanda birlikte olduğu bir erkek arkadaşı olup olmadığı bilinmemektedir.

Fulya Öztürk’ün Sunduğu programlar:

Fulya Öztürk saha muhabirliği ve gazetecilik yapmıştır. Bir çok alana başarılı imzalar atan Fulya Öztürk, hep insanlara yardım etmek isteyen onların sesi olmak isteyen biri olmuştur. Bu hayalini  “Funda İle Umudun Olsun” programında gerçekleştirmektedir. Hafta içi gündü kuşağı olan bu programda insanların başına gelen olayları uzman kişilerle birlikte çözmektedir. Bir çok insanın hayalinin gerçekleşmesini sağlamayı hedefleyen Fulya Öztürk, bu program ile adından çokça söz ettirmeyi başarmıştır. 
 

Fulya Öztürk’ün İnstagram Hesabı:

@fullyaozturk

 

25 Ekim 2021 Pazartesi 15:27 - 25 Ekim 2021 Pazartesi 15:59

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Fulya Öztürk
Meslek Gazeteci
Yaşı 35 (1989-01-05)
Boyu 1.68
Kilosu 54 KG
Burcu Oğlak
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Doğum Yeri Adana
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler