Elizabeth Lail (Beck) Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır? Sevgilisi Kimdir?


(1) (1)
Ad Soyad Elizabeth Lail
Meslek Oyuncu
Yaşı 32 (1992-03-25)
Boyu 173
Kilosu 56 KG
Burcu Koç
Göz Rengi Yeşil
Eğitim Lisans
Doğum Yeri ABD

Biyografi

Elizabeth Lail Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Netflix'de You dizisinin başrol oyuncularından olan Guinevere Beck karakterini canlandıran Elizabeth Lail 25 Mart 1992'de Amerika Birleşik Devletlerinde Texas eyaletinde dünya'ya gelmiştir. You dizinin Netflix'e transferinin ardından ismini daha geniş kitlelere tanıtmayı başaran başarılı oyuncu Elizabeth Lail internette en çok aratılan isimler arasında yer almıştır. Kay Lurene (Surratt) ve Dean Franklin Lail çiftinin küçük kızı olan Elizabeth Lail ilk kez 2014'te Once Upon a Time dizisinde 10 bölüm Anna karakterini canlandırarak ün kazanmıştır.

Elizabeth Lail Nerelidir?

You dizisinin Beck karakterini canlandıran Elizabeth Lail 25 Mart 1992 tarihinden ABD'nin Texas eyaletinde dünyaya gelmiştir. 

Elizabeth Lail Kaç Yaşındadır?

Başarılı oyuncu biz yazımızı yazarken 29 yaşındadır.

Elizabeth Lail'ın Boyu Kaç?

You dizisinin Beck karakteri hakkında en çok merak edilen sorular arasında en çok merak edilen konu oyuncunun boyu olmuştur. Elizabeth Lail 173 cm boyundadır.

Elizabeth Lail Sevgilisi, Eşi Var mı?

Genç oyuncunun hakkında bir başka merak edilen konu ise kendisinin evli olup olmadığıdır. 29 Yaşındaki başarılı oyuncu Elizabeth Lail evli değildir.

Elizabeth Lail Kariyeri

Netflix platformuna taşınan You dizisinin başarılı oyuncularından biri olan Elizabeth Lail 2010 yılında Asheboro Lisesinden mezun olmuştur. Başarılı oyuncu lise eğitiminin ardından Kuzey Carolina Sanat Okulu’ndan mezun olup öğrenci film yapımlarında çalışmıştır. Once Upon a Time dizisinin seçmeleri için New York'a taşınan başarılı oyuncu nihayet dizinin 4.sezonun yer alarak ün kazanmaya başlamıştır. Once Upon a Time dizisinde yıldızını parlatan genç oyuncu Elizabeth Lail Dead of Summer dizinde de başarısını sergilemeye devam etmiştir. Ardından You dizisinde rol almayı başaran star kariyerini zirveye taşımaya devam etmektedir. 

19 Ekim 2021 Salı 20:21 - 19 Ekim 2021 Salı 20:54

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Elizabeth Lail
Meslek Oyuncu
Yaşı 32 (1992-03-25)
Boyu 173
Kilosu 56 KG
Burcu Koç
Göz Rengi Yeşil
Eğitim Lisans
Doğum Yeri ABD
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler