Ece Ronay Kimdir?


(1) (1)
Ad Soyad Ece Ronay Taylan
Meslek Fenomen
Yaşı 25 (1998-11-17)
Boyu 1.67
Kilosu 55 KG
Burcu Akrep
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Doğum Yeri Diyarbakır

Biyografi

Ece Ronay Kimdir? Aslen Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Sosyal medya fenomeni olan Ece Ronay, 17 Kasım 1998 yılında Diyarbakır’da doğmuştur. Güzel fenomen ve şarkıcı Ece Ronay’ın burcu akreptir. Boyu 1.67 metre, kilosu ise 55 kg’dır.  Ece Ronay, Tiktok uygulamasında videolar çekip, paylaşarak geniş bir takipçi kitlesine sahip olmuştur. Özellikle karpuz yerken paylaştığı video çok ilgi görmüştür. Ardından “Karpuz” isimli şarkısını çıkararak milyonlarca izlenip kendisini tanıttırmayı başarmıştır. Başarılı fenomen Ece Ronay, Gaziantep’de Sanko Üniversitesi’nde Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nü bitirmiştir. 
 

Ece Ronay Kimdir?

Küçük yaşlarından itibaren müziğe ilgisi bulunan Ece Ronay, sosyal medya sayesinde bu hayalini gerçekleştirmiştir. Uzun süredir Tiktok uygulamasını aktif olarak kullanan Ece Ronay uygulamada bir çok video paylaşmıştır. Bu sayede geniş bir takipçi kitlesine ulaşmıştır. Seside oldukça güzel olan sosyal medya fenomeni “Karpuz” isimli parça ile çok iyi bir çıkış yapmıştır. Bu klibi milyonlarca izlenmiştir. Daha sonra yine ünlü fenomenlerle birlikte şarkılar yapma fırsato bulmuştur. Özellikle “Tefo” ile birlilte seslendirdiği Baba Yorgun isimli şarkılarıda oldukça fazla izlenmiştir. Ardından Fırat Cenk ile “Boş Yapma” isimli bir şarkı söylemiştir.  Yine en son çıkardığı Git Çatla isimli parçasıda en çok dinşenenler arasına girmiştir. Bu klibinde Mehmet Ali Erbil’de oynamıştır.

Ece Ronay’ın Sevgilisi Varmıdır? Kimdir?

Başarılı fenomen ve şarkıcı olan Ece Ronay, Mehmet Bilir isimli iş insanı ile nişanlanmıştır. Geçtiğimiz günlerde Ece Ronay’ın Mehmet Ali Erbil’in kendisine taciz ettiği iddiaları gündeme bomba gibi oturmuştur. İddiaları yalanlayan Mehmet Ali Erbil, Ece Ronay’ın nişanlısı Mehmet Bilir ile buluşarak özür dilemiştir. Nişanlısının Mehmet Ali Erbil ile buluşup özürünü kabul etmesi üzerine Ece Ronay ilişkisini sonlandırdığı bildirmiştir. 
 

Ece Ronay’ın Şarkıları: 

Karpuz

Hıyar 

Şiki Şiki 

Baba Yorgun

Sevesim

Kes Lan

Karamela

Git Çatla

 

Ece Ronay‘ın Tiktok Hesabı: 

@ecetaylanr

Ece Ronay’ın İnstagram Hesabı:

@eceronayofficial

Ece Ronay’ın Youtube Hesabı:

Ece Ronay Official

19 Ekim 2021 Salı 20:13 - 19 Ekim 2021 Salı 20:43

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Ece Ronay Taylan
Meslek Fenomen
Yaşı 25 (1998-11-17)
Boyu 1.67
Kilosu 55 KG
Burcu Akrep
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Doğum Yeri Diyarbakır
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler