You Dizisi Love Quinn(Victoria Pedretti) Kimdir?


(1) (1)
Ad Soyad Victoria Pedretti
Meslek Oyuncu
Yaşı 29 (1995-03-23)
Boyu 1.63
Kilosu 55 KG
Burcu Koç
Göz Rengi Mavi
Eğitim Lisans
Doğum Yeri İstanbul

Biyografi

 Victoria Pedretti Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Son zamanlarda adından oldukça bahsettirmeyi başaran güzel oyuncu Victoria Pedretti, 23 Mart 1995 tarihinde, Amerika Birlik Devletleri’nde Pensilvanya’da doğmuştur. İzleyenleri tarafından çokça beğenilen Victoria Pedretti, 1.63 boyunda ve 55 kg’dır. Güzel oyuncunun burcu ise Koç’tur. 
 

Victoria Pedretti Kimdir?

Başarılı oyuncu Victoria Pedretti 2014 yılından beri ekranlardadır. Ancak Netflix platformunda yayınlanan The Haunting of Hill isimli korku dizisindeki Eleanorm “Nell” Crain rolü ve şimdilerde çok trend olan You dizisindeki Love Quinn karakteri ile oyunculuk kariyeri oldukça yükselmiştir. Tüm dünyada izlenen You dizisi izleyicileri “Love Quinn” karakterini fazlaca merak etmektedir. 
 

Victoria Pedretti’nin Eğitim Hayatı:

You dizisindeki “Love Quinn” karakterini canlandıran başarılı oyuncu Victoria Pedretti, lise eğitimini Pennsbury Lisesi’nde tamamlamıştır. Ardından Pittsburgh’da ki Carnegie Mellon Üniversitesi’nde drama eğitimi almıştır. 2017 yılında Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olmuştur. 
 

Victoria Pedretti‘nin Oyunculuk Hayatı:

Victoria Pedretti ,ilk olarak 2017 yılında Üniversite’den mezun olduktan sonra Netflix dizisi olan Tepedeki Ev dizisinde “Eleanor“ karakteri ile tanınmıştır. Daha sonra ”Bir Zamanlar Hollywood’da“ isimli dizidede yer alarak oyunculuk kariyerine olumlu katkılar sağlamıştır. Son zamanlarda ise yine Netflix platformunda yayınlanan You dizisinin 2. sezonuna dahil olan “Quinn“ karakteri ile adını duyurmayı başarmıştır. You dizisinin en sevilen karakterlerinden biri olan Victoria Pedretti’nin yer aldığı bir çok proje daha bulunmaktadır.

 

Victoria Pedretti’nin Yer Aldığı Diziler: 

The Haunting of Hill House

You

The Haunting of Bly Manor

Amazing Stories

Victoria Pedretti’nin Yer Aldığı Filmler:

Sole

Uncovering Eden

Once Upon a Time in Hollywood

Shirley

Lucky

Victoria Pedretti’nin İnstagram Hesabı:

@then0t0ri0usvip

 

18 Ekim 2021 Pazartesi 20:55 - 18 Ekim 2021 Pazartesi 21:34

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Victoria Pedretti
Meslek Oyuncu
Yaşı 29 (1995-03-23)
Boyu 1.63
Kilosu 55 KG
Burcu Koç
Göz Rengi Mavi
Eğitim Lisans
Doğum Yeri İstanbul
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler