Ceren Yaldız Kimdir?


(1) (0)
Ad Soyad Ceren Yaldız
Meslek Fenomen
Yaşı 22 (2002-02-07)
Boyu 1.68
Kilosu 52 KG
Burcu Kova
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Doğum Yeri Bursa

Biyografi

Ceren Yaldız Kimdir? Aslen Nerelidir? Kaç Yaşındadır?


Tiktok uygulamasında çektiği videolarla ve danslarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Ceren Yaldız, 7 Şubat 2002 doğumludur. Doğum yerinin Bursa olduğu bilinmektedir. Son zamanlarda en çok aratılan fenomenlerden biri olan Ceren Yaldız’ın burcu ise Kova’dır.

Tiktok fenomeni Ceren Yaldız’ın tek kardeş olduğu bilinmektedir. Kendisi 2.5 yaşındayken babası vefat etmiştir. 2019 yılına kadar annesi ile birlikte yaşayan güzel fenomenin şuanda İstanbul’da yalnız yaşadığı bilinmektedir. Güzelliği ve fiziği ile oldukça beğenilen Ceren Yaldız 1,68 boyunda ve 52 kilodur.  


 

Ceren Yaldız Kimdir?

Tiktok Fenomeni Ceren Yaldız, çektiği farklı videolarla geniş bir takipçi kitlesine ulaşmıştır. Tiktok’ta güncel takipçi sayısı 8,5 milyona ulaşan Ceren Yaldız en iyi tiktok fenomenleri listesine girmiştir.  Aynı zamanda Youtube kanalıda bulunmaktadır ve bu kanalında makyaj videoları, vlog gibi içerikler paylaşmaktadır. Müziğe karşıda bir ilgisi olan başarılı fenomenin geçtiğimiz günlerde “Ara Ara” isimli parçası çıkmıştır. Neredeyse tüm sosyal medya ağlarında aktif olan Ceren Yaldız instagram hesabınıda aktif kullanmaktadır.

Ceren Yaldız‘ın Eğitim Hayatı:

Lise eğitimini tamamlayan Ceren Yaldız, üniversitede Büro Yönetimi Bölümü‘nü seçmiştir. Ancak bu bölümde sınıfta kalınca daha sonra Radyo ve Televizyon Bölümü’ne geçmiştir. Bu bölümüde yarım bırakmıştır. Şuanda açık öğretimden lisans eğitimine devam etmektedir. 

 

Ceren Yaldız’ın Sevgilisi Kimdir?

Ceren Yaldız kendisi gibi Tiktok fenomeni olan Kürşat Juan ile bir dönem birliktelik yaşamıştır. Ancak ilişkilerini sonlandırmışlardır. Takipçileri tarafından hala birlikte olmaları için yorumlar gelmektedir. Şuanda yeni bir sevgilisi olmadığı bilinmektedir.

Ceren Yaldız’ın Şarkıları:

2021- Ara Ara

Ceren Yaldız’ın Tiktok Hesabı:

@cerenyaldz

Ceren Yaldız’ın İnstagram Hesabı:

@cerenyaldz

Ceren Yaldız’ın Youtube Kanalı:

Ceren Yaldız

Ceren Yaldız’ın Twitter Hesabı:

@cerenyaldzw

 

17 Ekim 2021 Pazar 21:40 - 03 Kasım 2021 Çarşamba 23:40

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Ceren Yaldız
Meslek Fenomen
Yaşı 22 (2002-02-07)
Boyu 1.68
Kilosu 52 KG
Burcu Kova
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Doğum Yeri Bursa
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler