Merve Yalçın Kimdir? (Merve Bella)


(3) (6)
Ad Soyad Merve Yalçın
Meslek Fenomen
Yaşı 24 (1999-05-19)
Boyu 1.68
Kilosu 50 KG
Burcu Boğa
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Doğum Yeri Erzurum

Biyografi

Merve Yalçın Kimdir? Aslen Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Son zamanlarda en popüler uygulamalardan biri olan Tiktok’ta çektiği playback videolarla tanınan Merve Yalçın, 19 Mayıs 1999 senesinde doğmuştur. Kendisine Merve Bella olarakta hitap edilmektedir. Aslen Erzurumlu olan başarılı fenomen Merve Yalçın, Özyeğin Üniversitesi‘nde okumaktadır. Annesinin adı Hülya’dır, babasından ise hiç bahsetmemektedir. Kızıl saçlarıyla ve güzel fiziğiyle oldukça beğenilen Merve Yalçın, 1.68 boyunda ve 50 kilodur. 
 

Müziğede ilgisi olan Tiktoker Merve Yalçın kısa sürede çok geniş bir takipçi kitlesine ulaşmıştır. İlk olarak ‘Bella’ isimli parçasını çıkartmıştır. Hayranları tarafından oldukça dinlenen bu şarkısı uzun zaman gündemde kalmıştır. Şarkısı ile bir çok tiktok videoları çekilmiştir. Kendi ismi ile açtığı Youtube kanalında şarkılarını paylaşmaktadır. 
 

Başarılı fenomen Merve Yalçın Juan isimli ekiple aynı evde yaşamaktadır. Bu evde Cemre Solmaz, Yaren Alaca, Berke Juan, Kürşat Juan gibi isimler yer almaktadır. Ekiple birlikte yaşamalarının sebebi beraber içerik üretmeleridir. Aynı zamanda kendisi gibi tiktok fenomeni olan Cemre Solmaz, hem ev arkadaşı hemde en yakın arkadaşıdır. Merve Yalçın‘ın Tiktok’ta güncel takipçi sayısı 5,5 Milyondur. 

Merve Yalçın’ın Kariyer Hayatı:

Başarılı Tiktok fenomeni Merve Yalçın (Merve Bella), güzel sesi ile bir çok şarkı çıkarmıştır. Aynı zamanda oyunculuk deneyimide bulunmaktadır. Kendisine her geçen gün birşeyler katmayı hedefleyen Merve Yalçın takipçileri tarafından çokça desteklenmektedir. 
 

Merve Yalçın’ın Aşk Hayatı:


Tiktok fenomeni Merve Yalçın’ın bir zamanlar ismi yemek videoları ile ünlü olan Restoran sahibi CZN Burak ile duyulmuştur. İkili bir süre ilişki yaşamışlardır. Daha sonra yine kendisi gibi Tiktok fenomeni olan Thebehz olarak bilinen Behzat ile birliktelik yaşamıştır. Ancak ilişkiyi sonlandırdıkları bilinmektedir.

Merve Yalçın’ın Şarkıları:

Bella

Uçurum

Romale

Milyonlara

Merve Yalçın’ın Oynadığı Filmler:

Uçurum

Merve Yalçın’ın İnstagram Hesabı:

@merveyalcin

Merve Yalçın’ın Tiktok Hesabı:

@merveyalcin

Merve Yalçın’ın Youtube Hesabı:

Merve Yalçın

Merve Yalçın’ın Twitter Hesabı:

@merveyalciiinn

16 Ekim 2021 Cumartesi 21:42 - 16 Ekim 2021 Cumartesi 22:16

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Merve Yalçın
Meslek Fenomen
Yaşı 24 (1999-05-19)
Boyu 1.68
Kilosu 50 KG
Burcu Boğa
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Doğum Yeri Erzurum
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler