Tuğkan Gönültaş Elraenn Kimdir?


(3) (1)
Ad Soyad Tuğkan Gönültaş
Meslek Manken
Yaşı 36 (1987-12-27)
Boyu 1.89
Kilosu 97 KG
Burcu Oğlak
Göz Rengi Mavi
Eğitim Lisans
Doğum Yeri Ağrı

Biyografi

Tuğkan Gönültaş (Elraenn) Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Başarılı Youtuber ve twitch yayıncısı olan Elraenn lakabı ile tanınan Tuğkan Gönültaş, 27 Aralık 1987 yılında doğmuştur. Aslen Kars'lı olduğu bilinmektedir. Ancak kendisi İstanbul'da yaşamaktadır. Tuğkan Gönültaş, Yeditepe Üniversitesi Endüstri Ürünleri ve Tasarımı Bölümü mezunudur. Takipçileri tarafından oldukça beğenilen başarılı Youtuber Elraenn'in asıl mesleği Streamer'liktir. 1.89 boyunda olan Tuğkan Gönültaş'ın burcu ise oğlaktır. Youtube platformunda "Karınca Çiftliğim" isimli kanalında paylaştığı videolar ile tanınmıştır. Bu kanalda hayvanlarla ilgili videolar paylaşan Elraenn, hayvan sevgisi ve yakışıklılığı ile dikkat çekmektedir.

Tuğkan Gönültaş, 1 yıl Amerika'da yaşadıktan sonra Türkiye'ye dönmüştür. Dönüşünden sonra kendisine ait olan Eightborn isimli tekstil markası ile ticaret hayatına atılmıştır. Daha sonra oyunculuk ve tiyatro eğitimi alan Tuğkan Gönültaş, Youtube kanalı açmaya karar vermiştir. Youtube'da istediği ilgiyi görüp kısa sürede tanınmıştır. Ardından Twitch kanalına ise Elraenn lakabı ile giriş yapmıştır. Burada belli bir takipçi kitlesi oluşmuştur. 1999 yılından beri oyunlar oynadığını söyleyen Tuğkan Gönültaş en çok Stranded Deep, The Long Dark ve Raft gibi oyunları severek oynadığını belirtmiştir.

Tuğkan Gönültaş Youtube Nasıl Başlamıştır?

Tuğkan Gönültaş, çok küçük yaşlarından beri hayvanlara büyük bir ilgi duymaktadır. Kanalı ilk açtığı zamanlar karıncalar ile ilgili paylaşımlar yapmış olsada daha sonraları egzotik ve sürüngen hayvanlara karşı olan ön yargının kırılması için videolar paylaştığını belirtmektedir. Youtube "Karınca Çiftliğim" isimli kanalında 'cüce boa yılanı ısırırsa', 'dev burma pitonları', 'tarantula ısırırsa' gibi ilginç içerikler paylaşmaktadır. Twitch yayını yaptığı sırada odasında akvaryumlar, egzotik hayvanlar ve kafeslerin bulunduğu görünmektedir.  Tuğkan Özkan tecrübeli olduğu için yasal ve tehlikeli olmayan tüm hayvanları beslemektedir. 

Tuğkan Gönültaş'ın videolarında görüldüğü üzere piton, tarantula, çiyan, kurbağa gibi birbirinden çeşitli hayvanları beslediği görülmektedir. Takipçileri tarafından sevilerek izlenen Tuğkan Gönültaş, insanların bakış açılarını değiştirdiğini düşünmektedir. Özellikle bu hayvanları beslediği videolar oldukça ilgi görmektedir. "Karınca Çiftliğim" kanalının abone sayısı 586 bin'dir. 

Tuğkan Gönültaş'ın ayrıca Twitch yayınlarında oynadığı oyunları paylaştığı bir Youtube kanalı daha vardır. "Elraenn" isimli bu kanalının abone sayısı ise 1,2 milyona ulaşmıştır. Twitch abone sayısı ise 2,5 milyondur. 

Tuğkan Gönültaş'ın İnstagram Hesabı:

@tugkangonultas

Tuğkan Gönültaş'ın Youtube Hesabı:

Karınca Çiftliğim 

Elraenn

Tuğkan Gönültaş'ın Twitch Hesabı:

Elraenn

16 Ekim 2021 Cumartesi 18:31 - 16 Ekim 2021 Cumartesi 19:41

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Tuğkan Gönültaş
Meslek Manken
Yaşı 36 (1987-12-27)
Boyu 1.89
Kilosu 97 KG
Burcu Oğlak
Göz Rengi Mavi
Eğitim Lisans
Doğum Yeri Ağrı
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler