Mehmet Dinç Kimdir?


(1) (0)
Ad Soyad Mehmet Dinç
Meslek Fenomen
Yaşı 43 (1981-01-01)
Burcu Koç
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Doğum Yeri Hatay

Biyografi

Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç Kimdir? Kaç Yaşındadır? Aslen Nerelidir?

Son zamanlarda Türkiye'nin en popüler sosyal medya uygulaması olan Tiktok'da en çok izlenen isimlerden biri olan Çılgın Dondurmacı isimli fenomen insanlar tarafından oldukça merak ediliyor. Antalya'da çılgın danslarıyla tanınan ve dondurmacılık yapan Çılgın Dondurmacı bu videolarının sosyal medyada paylaşılması üzerine tanınmaya başlamıştır. Günde yaklaşık 6.000 kişi Çılgın Dondurmacının kendisine ait dans figürleri ile karşılıklı dans etmek için yanına gitmektedir. Asıl adı Mehmet Dinç olan Çılgın Dondurmacı, 1981 doğumlu olup aslen Hatay, Antakya'lıdır. 

Mehmet Dinç Nasıl Fenomen Olmuştur?

Daha önceleri Kıbrıs'da inşaatçılık yapan Mehmet Dinç, 2008 yılında Antakya'ya gelmiştir. Daha sonra ise Antakya'da bir pastanede çalışmıştır. Her zaman dansa karşı bi ilgisi olduğunu söyleyen Mehmet Dinç, daha önce sosyal medya olmadığı için insanların danslarını keşfedemediğini söylemiştir. 2019 yılında ise Antalya'ya gelen Çılgın Dondurmacı burada Maraş dondurması satmaya başlamıştır. 2019 senesinde ise çılgın dansları ve şarkısı keşfedilen insanlar tarafından çok sevilip, takip edilen bir fenomen olmuştur. Yarı Türkçe yarı Arapça olan "Kalbimsin" isimli şarkısı takipçileri tarafından çok dinlenmiş ve tiktokta dansları ile akım oluşmuştur. Mehmet Dinç bu şarkısı için ben bu şarkıyı yaşıyorum diyerek açıklamıştır. 

Tiktok uygulamasında güncel olarak 13,4 milyon takipçisi olan Çılgın Dondurmacının aynı zamanda instagram ve Youtube hesabınıda aktif olarak kullandığını söyleyebiliriz. Dans videolarını Youtube kanalındada paylaşan Mehmet Dinç'in Youtube abone sayısıda 751 bin olarak gün geçtikçe artmaktadır. 

Mehmet Dinç, Dubai'ye mekan açmak gibi bir düşüncesi olduğunu ve yine amacının insanları eğlendirmek olacağını söylemiştir.

Çılgın Dondurmacı Hangi Şehirdedir?

Bir çok insanın merak ettiği Çılgın Dondurmacının hangi şehirde olduğudur. Çılgın Dondurmacı Antalya'nın Lara ilçesinde Akkapark isimli avm önünde bulunmaktadır. 

Mehmet Dinç'in Eğitim Hayatı:

Kendi mesleğini yapmayan ve dans figürleri ile popüler olan Tiktok fenomeni Mehmet Dinç, 2004 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi'nde İşletme Enformatiği bölümünde okumuştur.

Mehmet Dinç'in Tiktok Hesabı:

@cilgindondurmaci

Mehmet Dinç'in İnstagram Hesabı:

@cilgin_dondurmaci

Mehmet Dinç'in Youtube Hesabı:

Çılgın Dondurmacı

 

14 Ekim 2021 Perşembe 18:15 - 14 Ekim 2021 Perşembe 18:43

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Mehmet Dinç
Meslek Fenomen
Yaşı 43 (1981-01-01)
Burcu Koç
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Doğum Yeri Hatay
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler