Özgür Deniz (Cellat36) Kimdir?


(2) (0)
Ad Soyad Özgür Deniz
Meslek Fenomen
Yaşı 24 (1999-06-05)
Boyu 186
Kilosu 75 KG
Burcu İkizler
Göz Rengi siyah
Doğum Yeri Kars

Biyografi

Özgür Deniz (Cellat) Kimdir? Aslen Nerelidir?

Türkiye'deki en popüler sosyal medya platformu haline gelen Tiktok uygulamasında popülerlik kazanan Özgür Deniz, 5 Haziran 1999 senesinde doğmuştur. Aslen Kars'lı olan Özgür Deniz, Kars'ın Sarıkamış ilçesinde doğmuştur. Ancak şuan Eskişehir'de yaşamaktadır. Babasının ise bir restoran işlettiği bilinmektedir. Tiktok fenomeni Özgür Deniz'in kullanıcı adındaki 36 ise Kars ilinin plakasından gelmektedir. İkizler burcu olan Cellat36, 1.85 boyundadır. Özgür Deniz, İnstagram'da gitarıyla birlikte çektiği şarkılarla sosyal medyada popülerlik kazanmıştır. Daha sonra 2020 yılında Tiktok uygulamasına başlamıştır. Takipçileri tarafından oldukça sevilen Tiktok fenomeni Cellat36'nın güncel takipçisi 7,9 milyona ulaşmıştır. İnstagram uygulamasında ise takipçi sayısı 1,1 milyon olmuştur. 

Tiktok platformunda hayranları ile arasında güzel bir bağ kurmuştur. Yakışıklı Fenomen Cellat36, ÖDCFC ismini verdiği bir grup kurmuştur. Burada kız hayranları ile iletişim halindedir. Özgür Deniz kız hayranlarına kızlarım, takipçileri ise ona baba diye hitap etmektedir. Tiktok üzerinden canlı yayın açarak cover şarkılarına devam etmektedir. Birçok sayfanın ve takipçilerininde paylaşması üzerine takipçi sayısı git gide artmaktadır. 

Hayranları tarafından "Özgür Bir Deniz Kızı Değilim Ama Özgür Deniz Cellat'ın Kızıyım" diye bir slogan oluşturulmuştur. Geçtiğimiz zamanlar bu etiket kullanılarak bir çok video paylaşılmıştır. 

Özgür Deniz Cellat36'nın Aşk Hayatı :

Özgür Deniz yani Cellat36 kendisi gibi Tiktok fenomeni olan Cemre Solmaz ile sevgili oldu. Ancak çok sürmeden ayrıldılar. Hayranları bu ikili için Cemcel olarak bir fan sayfası kurmuştur. Cemre Solmaz ve Cellat36'nın da takipçileri tarafından tekrar sevgili olmaları bekleniyor. Ayrılma sebeplerinin ise Cellat36'nın Cemre Solmaz'ı aldatmasıdır. Ancak Cellat36, aldatma olayını yalanlamaktadır. 

Özgür Deniz'in Kariyer Hayatı:

Tiktok ve İnstagramda'ki paylaşımları ile takipçileri tarafından çok sevilen sempatik ve yakışıklı fenomen Cellat36, 2020 yılında Koton ve Dimes'in Milkshake reklamında oynamıştır. 

Özgür Deniz (Cellat36) Tiktok Hesabı Nedir?

@cellat36 

Özgür Deniz (Cellat36) İnstagram Hesabı Nedir?

@cellatiniz    

Özgür Deniz (Cellat36) Twitter Hesabı Nedir?

@cellatresmi

 

14 Ekim 2021 Perşembe 16:49 - 14 Ekim 2021 Perşembe 17:20

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Özgür Deniz
Meslek Fenomen
Yaşı 24 (1999-06-05)
Boyu 186
Kilosu 75 KG
Burcu İkizler
Göz Rengi siyah
Doğum Yeri Kars
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler