Çağla Şikel


(3) (0)
Ad Soyad Çağla Şikel
Meslek Manken
Yaşı 45 (1979-01-02)
Boyu 180
Kilosu 57 KG
Burcu Oğlak
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Yüksek Lisans
Doğum Yeri Kars

Biyografi

Çağla Şikel Kimdir? Aslen Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Çağla Şikel, 2 Ocak 1979 İstanbul doğumludur. Başarılı manken Çağla Şikel aynı zamanda oynadığı bir çok dizi ve filmleriyle oyunculuktada istediği yere gelmiştir. Hemen hemen her alanda bir başarısı olan Çağla Şikel aynı zamanda balerin ve sunuculukta yapmaktadır. Bir çok kliptede oynamıştır. Güzel fiziği ile her görenin hayran kaldığı Çağla Şikel'in burcu ise Oğlaktır.

Mali müşavir olan babası Hüseyin Şikel Kars'lı bir Azerbaycan Türk'üdür. Annesi Asuman Şikel ise ev hanımı olup aslen Çerkes kökenleride bulunan Adana'lıdır. Berna adında bir ablası vardır. 

Çağla Şikel yaklaşık 4 yıl pop şarkıcısı Emre Altuğ ile evli kalmıştır. 10 Ağustos 2008'de gerçekleştirdikleri evliliklerinden Kuzey ve Uzay isimlerinde iki tane erkek çocukları olmuştur. Çağla Şikel ve Emre Altuğ çifti 12 Ocak 2015 tarihinde evliliklerini sonlandırmışlardır. 

Çağla Şikel'in Eğitim Hayatı:

Başarılı oyuncu ve manken Çağla Şikel'in eğitim hayatı ilk olarak İstanbul'da 1985-1989 yıllarında Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu ile başlamıştır. Küçük yaşlarda baleye duyduğu ilgisinden dolayı ilkokul 4. sınıfa giderken İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda bale eğitimi almıştır. İlkokul bittikten sonra 1990-1993 tarihleri arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda ortaokul eğitimini tamamlamıştır. 1993-1996 yılları arasında ise yine Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda lise eğitimini tamamlamıştır. Daha sonra 1997-1999 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda lisans eğitimini tamamlayıp mezun olmuştur. 

Çağla Şikel'in Kariyer Hayatı:

Çağla Şikel ilk çıkışını 1996 yılında Odessia isimli sinema filminde yapmıştır. Ardından 1997 yılında Miss Turkey yarışmasına katılan güzel oyuncu birinciliğe hak kazanmıştır. Miss Turkey birinciliği kariyer hayatına olumlu katkılar sağlamıştır. Daha sonra Seyşel Adaları'nda düzenlenen Miss World 97 (Avrupa Güzeli) yarışmasına katılarak dünya dördüncüsü olmuştur. 

1997'li yıllarda ABD, Yunanistan, İsviçre, Mısır, Çin, Almanya ve Fransa'da bir çok defileye çıkmıştır. Çağla Şikel, 2004 senesinde çekilen Cennet Mahallesi isimli dizide Sultan karakterini canlandırarak izleyenler tarafından oldukça ilgi görmüştür. Daha sonra 2008 yılında uzun soluklu olmayan Görgüsüzler isimli dizide oynamıştır. 

10 Ağustos 2013 yılında uzun zaman sonra ilk defa 11. Uluslararası Bodrum Bale Festivali'nde Samsun Devlet Opera ve Balesi dansçılarıyla "Bach Alla Turca" adlı bale eseriyle sahne almıştır. 

2012 yılında Bugün Ne Giysem isimli moda yarışmasında Hakan Akkaya, İvana Sert ve Uğurkan Erez gibi isimlerle birlikte jüri üyesi olarak yer almıştır.

Dizileri:

Zehirli Çiçek 

Cennet Mahallesi

Avrupa Yakası

Jet Sosyete

Görgüsüzler

Dostlar Mahallesi

Sunuculuk Yaptığı Televizyon Programları:

Aile Boyu

Şehirler Yarışıyor

Herşey Dahil

İllede Roman Olsun

Tabu

Kız Tarafı Erkek Tarafı

Ben Söylerim

Çağla İle Yeni Bir Gün

Hepsi Benim

Osman Müftüoğlu ile 30 Dakikada Sağlık

Güzel oyuncu aynı zamanda bir çok video klipte oynamıştır. Oynadığı ilk klip Yaşar'ın O'nun Vedası isimli şarkısıdır. Daha sonra Emel Müftüoğlu- Çiçeklendim, Çelik-Benimle Evlenir misin?, Alişan-Ölümsüz Aşklar gibi başarılı sanatçıların kliplerinde yer almıştır.

Bunun yanında Çağla Şikel, ünlü markaların reklam filmlerindede yer almıştır. Bunlar: Clear, ABC, Hepsiburada, Enpara, Vernel, Çetmen ve Easy Fish Oil dir.

Çağla Şikel'in aynı zamanda aktif olarak kullandığı bir YouTube hesabı vardır. Kanalında güzellik, bakım,moda ve beslenme ile ilgili içerikler paylaşmaktadır. Fiziği ve güzelliği ile ilgili tüyolarını paylaşan Çağla Şikel özellikle gençlerin severek takip ettiği kanal haline gelmiştir. Oldukça iyi bir takipçi kitlesi olan Çağla Şikel'in güncel abone sayısı 1,28 Milyon olmuştur. 

 

12 Ekim 2021 Salı 17:10 - 12 Ekim 2021 Salı 21:14

Yorumlar


Herhangi bir yorum bulunamadı.
Yorum gönder

Ad Soyad Çağla Şikel
Meslek Manken
Yaşı 45 (1979-01-02)
Boyu 180
Kilosu 57 KG
Burcu Oğlak
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Yüksek Lisans
Doğum Yeri Kars
Şehir seç
Burç seç

İlgili Kişiler